MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 30 листопада 2015

3657 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 30 листопада

Hartford Courant: Путін перецінив власні сили

Росія не може одночасно дати раду кільком конфліктам у відносинах зі своїми найважливішими сусідами, надто коли з-поміж власного населення зростає невдоволення засобами жорсткої економії.

Повільні зміни: позаідеологічний вибір феодального Маріуполя

Світлина Євгена Сосновського

Вибір у Маріуполі був очікуваним, але він не пов'язаний із геополітикою. Він радше за все традиційно феодальний. Однак другий показник на виборах нової партії "Сила людей" відбиває саме запит на нові політичні сили, й у цьому сенсі край змінюється, хоч і повільно.

Шокін призначив главу антикорупційної прокуратури. ДОКУМЕНТ

Генеральний прокурор України Віктор Шокін призначив антикорупційним прокурором першого заступника прокурора Криму Назара Холодницкого. Шокін вивчив дані щодо тестування на знання законодавчої бази та загальні здібності, переглянув відеозаписи співбесід членів конкурсної комісії з обома претендентами, ознайомився з їх особовими справами та провів особисті співбесіди з кожним із них.

Назар Холодницький

"Руского міра" не буде: донбаським ватникам помахали ручкою

Путін дав команду судам помахать ручкою українцям, пояснивши, що у вас в Україні усе мирно і демократично – дуйте туди. Це рішення роздратувало й охолодило купу ватників, які розуміють, що "рускій мір" для них не настане ані в регіональному вимірі, ані в індивідувальному порядкові...

Мінстець пригрів від своїм крилом кремлівських пропагандистів. ВІДЕО

Юрій Стець

Чи не здається вам, пане Юрію, що варто не ховатися від журналістів, навіть якщо ви провтикали, а зайнятися нарешті своїми прямими обов'язками - боротьбою за українский інформаційний простір? Чи не першим кроком у чому має бути закриття "17 каналу" та арешт його очільників.

В Одесі підпалили приміщення волонтерських центрів. ФОТО, ВІДЕО

Працівниками міської служби надзвичайних ситуацій розглядаються дві причини надзвичайної пригоди: замикання проводки і підпал. На користь другої версії говорить той факт, що в одному із офісів скло було розбито всередину. Тож цілком вірогідно, що хтось зовні кинув предмет із запалювальною сумішшю.

Усі пункти пропуску на кордонах України. Інтерактивна МАПА

Сервіс розташований на офіційному сайті ДПСУ і дозволяє отримати інформацію про кількість пунктів пропуску та їх типи: за видом сполучення, за категорією, за характером перевезень та місцем розташування. На десяти пунктах на кордонах з Польщею, Словаччиною, Угорщиною, Румунією та Молдовою встановлено камери відеоспостереження. Це дозволяє в режимі реального часу бачити стан накопичення транспортних засобів перед ними. Інформація про черги та інфографіка оновлюється кожні чотири години.

Помер Ельдар Рязанов, який виступав проти агресії Росії в Україні

Режисер Ельдар Рязанов був одним із небагатьох відомих росіян, хто виступив із різкою критикою на адресу Кремля через захоплення Росією Криму та її воєнну агресію на Донбасі.

Зустріч у Польщі. Історія біженки із Луганська

Голосувала за Юща (тепер плюється) – лишень би не за Янека. Ще голосувала за Тягнибока (тепер плюється) – аби не за ригів. Іще розказувала про Андрея Шептицького і підйом духу від історій про нього. А потім вона спитала – як там Єфремов, чого досі не сидить?!

15 світлин, які переконають вас у тому, що Ісландія належить іншій планеті

Гіганські вулкани, гейзери, що вивергаються, величаві льодовики і грандіозні водоспади. Ісландія має дещо для будь-яких вибагливих смаків. Особливо для фотографів. Ісландія подібна до мрії. Північна країна, що лежить між Північною Атлантикою і Північним Льодовитим океаном, є однією з найбільш малонаселених у Європі. Та попри це мільйони фотографів зі всього світу їдуть сюди за неймовірною красою.

Знімок – JorunnSjofn Gudlaugsdottir

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини