MENU

Цель показаний свидетелей по делу Щербаня — испортить репутацию Тимошенко

508 0

Перший свідок у справі Щербаня - Мар’їнков базував свої свідчення на тому, що начебто бачив Юлію Тимошенко десь біля ліфта у готелі «вєсной-лєтом 1996».


Другий свідок - Зайцев обґрунтовував свої покази на розмові у кабаку з Кириченком. Який за його ж словами, «балувався наркотичними речовинами і зловживав алкоголем». Крім того, він згадав начебто розмову своєї покійної дружини з колишньою дружиною Лазаренка про начебто секс із Тимошенко


Рабиня Ізаура і Леонсіо, Кандіда, Дон Карлос, «просто Марія» і Роза Гарсія: всі вони зібрались із мексиканських серіалів в одній кримінальній справі по-українськи.


У суді ми поговорили з Milan Lelich і Євгенією Моторевською і зійшлися на тому, що це більше іміджева, ніж кримінальна справа проти Юлії Тимошенко


Уявіть, як будуть охати-зітхати українські бабушки, коли почують, що Юля в 90-ті не з «клєтчатою» сумкою в Польщу і Туреччину їздила, а пахла «шанелями». А сімейна драма про «розлучницю» і «розбиту родину»?

Більшість українців усе ж мислить доволі примітивно. Я знаю чимало випадків, коли тих же розлучених чи несімейних після 30 - вважають «нещасними» і «обділеними долею» і «з ним(нею) щось не так». А коли люди чують слово «мільйон», так зразу свідомість втрачають. 


А тут такі «смажені факти» для бурхливої та нездорової фантазії.

 

Marina Daniluk-Yarmolaeva


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини