MENU

В Интернете создают видимость поддержки украинцами идеи Таможенного Союза

853 6

В українському інтернеті розпочалась кампанія по імітації громадської підтримки вступу до Митного Союзу. Про це на брифінгу в Києві повідомив координатор громадянського руху «Спільна Справа» Олександр Данилюк.

За його словами, в рамках підготовки до референдуму по вступу до Митного Союзу в Україні розпочато кампанію астротурфінгу – масового використання найнятих інтернет-коментаторів та спеціального програмного забезпечення з метою витіснення критичних щодо такого вступу коментарів на сайтах ЗМІ та веб-форумах. Натомість учасники кампанії розміщують коментарі, які підтримують ідею інтеграції України з Росією та навіть закликають до ліквідації української держави.

«Для України використання проплачених інтернет-коментаторів не є новиною, проте кампанія такого масштабу та інтенсивності проводиться вперше. Це свідчить про те, що процес втягування України у відновлений СРСР знаходиться на завершальній фазі. Референдум про вступ до Митного Союзу відбудеться в кінці липня-на початку серпня цього року. На це додатково вказують підготовчі заходи в Кабміні та ЦВК, а також рекламна кампанія, яка прямо агітує за правильне на такому референдумі голосування»,- заявив Олександр Данилюк.

 

Олександр ДАНИЛЮК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини