MENU

Янукович выпустит из тюрем 1,5 тысячи однопартийцев

349 0

За три роки президенства Яника до нас йде вже друга амністія зеків. Про це заявив міністр юстиції Лавринович. У цьому році планується амністувати 1,5 тисячи засуджених (тих, хто скоїв нетяжкі злочини, має дітей до 18 років або не захищений у соціальному плані). Шановні, а не забагато?

Може, кожен рік будемо проводити? Літню та зимову. Бо вони ж теж люди, як би мовити. Їм там тяжко, нудьга б'є, душа горить, запах волі спати не дає.

Я нічим не проти амністувати дійсно тих, хто на це заслуговує, хто не скоїв нічого, хто не вбивав судей, хто намальював якийсь малюнок на стіні, хто захистив дівчину від гвалтівника, вступивши з ним у бійку і вбивши мерзоту, поки інші на рівні акторів, заслуговуючих на Оскар, прикидалися трупами, проходячи повз та відвертаючи оченята.

Такі хай виходять. Політичні, зачинені по сфабрикованим справам, над якими знущалися мусора, вибиваючи зізнання.

Але ж вийдуть не вони.

Побільшає на вулицях людей у чорних спортивних штанах з двома білими смугами вздовж, таких же кофтах, картузах, зсунутих на маківку та татуюванням на пальцях. Побільшає тих биків, котрих буде зганяти влада на акції, мітинги, демонстрації. Тих, хто буде безперервно поїдати насіння та цвіркати слиною крізь зуби. Тих, хто знову скоє злочин, виправдовуючи народне прислів'я «украл-выпил-в тюрьму».

Можливо, я у чомусь неправий. Але, мені здається, що такими темпами амністій в нас скоро кримінальний анархізм настане. Тюрми будуть порожні, окрім тих, хто гноїться там владою.

Чого б і не піти не злочин - якщо попадусь, скоро чергова амністія, здорово...

Наостанок пропоную переглянути кліп на музику Володимира Мартинова, яка стала саундтреком до шокуючого, тяжкого, обпалюючого душу фільму «Холодное лето 53-го», про велику амністію після смерті Сталіна, чим це все може закінчитися.

МИ - ПАТРІОТИ УКРАЇНИ

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини