MENU

Если вопрос по Власенко не будет снят, значит Оппозиция должна снова блокировать парламент — Зорян Шкиряк

1206 5

Ситуація з ганебним, незаконним позбавленням Сергія Власенка депутатського мандату - це ще один яскравий приклад існування відкритого, тотального політичного терору в Україні!

«Бульдозер», ім'я якому Янукович, «сім'я» і ПР, не зупиниться ні перед чим. Задля задоволенння і вгамування своїх злочинних намірів щодо перетворення України в євразійську диктатуру, вони підуть до кінця. Для них є один «закон»- «пахан». Конституція - це для них, просто, слово без змісту і наповнення, не більше.

Своїми діями стосовно Сергія, вони не тільки прагнуть позбавити лідера опозиції Юлію Тимошенко фахового захисника, але й використовують це як відвертий акт залякування інших ( і не тільки представників опозиції, а й своїх), «чтоб не повадно было»...

За таких обставин, захистити Власенка від цинічної розправи - справа честі для всіх опозиційних сил. Для «Батьківщини», «Свободи» і «УДАРу» зараз має діяти один принцип - один за всіх і всі за одного. Тільки так. Враховуючи останні події на погоджувальній раді у ВР, слава Богу, наразі, опозиція діє спільно. Молодці!

Втім, я переконаний, що будь які домовленності з представниками кримінальної хунти неможливі. Це неодноразово доведено. Бо з брехунами і «наперстниками» не працюють правила законності, честі і сумління. Переконаний, що політичні «качелі» і чергові «розводи» зі сторони регіоналів будуть продовжуватись і надалі, жодних сумнівів.

Отже, якщо питання Власенка не буде остаточно знято, значить необхідне нове блокування опозицією роботи парламенту (про це вже заявив Яценюк) і як результат - перевибори у ВР. Особисто я, не бачу іншого з цього політичного «тупика».

Запорука ефективної боротьби з режимом - наша єдність, консолідація спільних дій і зусиль у прагнанні звільнення України. Тільки так. Інакше звалити Януковича і захистити державу від остаточного знищення не вдасться.

 

Зорян ШКІРЯК

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини