MENU

МВД Украины переименовали в Министерство Всеукраинского Беспредела. ФОТО

709 1

Під стінами Міністерства Внутрішніх Справ пройшла акція «Постав крапку на свавіллі міліції!». Нагодою для неї став Міжнародний день боротьби зі свавіллям правоохоронних органів, який відзначається 15 березня. Організаторами акції були Чорний Комітет, Комітет Визволення Політв’язнів та активісти Гостинного Двору.

На акцію активісти принесли урни зі сміттям, які стали новим символом української міліції. На смітниках були наклеєні шеврони МВС, СБУ, ДАІ, ДСО, Берку, Грифон, Барс.

«Ці відра з «мусором» стали символом української міліції. І саме так до МВС ставляться звичайні громадяни, не як до захисників правопорядку, а як до сміття, яке абсолютно не потрібне суспільству. По суті, міліція перетворилась на воєнізоване угрупування Партії регіонів, яке захищає тоталітарний режим», - коментує активіст Чорного Комітету Богдан Тицький.

Активісти перейменували Міністерство Внутрішніх Справ у Міністерство всеукраїнського свавілля, встановивши на будівлі відповідну табличку.

Вони наголошують, що це акція попередження. Адже, якщо в МВС не підуть на деполітизацію та реальні реформи структури, то народ почне мститись абсолютно всім міліціонерам за свавілля та безкарність. Приклад Віталія Запорожця, є лише одним з прикладів народного бунту, який набирає обертів по всій Україні.

Акцію також підтримали діячі культури, які виступили на прикінці акції.

Чорний Комітет

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини