MENU

Мы не будем платить «коммуналку», если в Киеве отменят выборы - Данилюк

522 0

Киян закликали бойкотувати «комуналку» доки не буде виборів мера і ради


Громадянський рух «Спільна Справа» закликав киян не сплачувати комунальні платежі, доки в Києві не будуть призначені вибори Київського міського голови та Київської міської ради. Про це під час брифінгу повідомив координатор громадянського руху «Спільна Справа» Олександр Данилюк.


«Свого часу Американська революція розпочалась саме з того, що американські колоністи, котрі не мали свого представництва в парламенті Великобританії, відмовились сплачувати податки британській короні. Бойкотування обов’язкових платежів – найдієвіший та найдоступніший спосіб протесту. Вони хочуть забрати в нас самоврядування? Тоді нехай власники Київенерго та Київгазу на своїх кишенях відчують вартість такого рішення»,- пояснив Данилюк.

Як відомо, Київ вже рік не має мера, а повноваження Київської міської ради спливають 2-го червня цього року. Після обрання Віктора Януковича на посаду Президента непризначення виборів у містах, де традиційно перемагає опозиція, вже стало звичним. Міських голів не мають кілька обласних та десятки районних центрів.

 

Спільна Справа


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини