MENU

«Мазурчак «накосячил», а мы еще ему платить должны!» - Розенко

394 0

А я ось не поділяю всі ці розмови про несправедливість звільнення Мазурчака і Ко та переспівів на тему «ах, каким он парнем был». Ніякі вони не «стрелочники», вони - безпосередньо причетні до київського армагедону чиновники, що неналежним чином виконували свої обов'язки. І він, і керівник автодору з МНСником повинні бути звільнені. Інша справа, що першим має бути звільнений Попов, це - беззаперечний факт. 

Але мій пост не про це. А про форму звільнення Мазурчака. Це, за його словами, відставка. І ось тут починається саме цікаве. 

Згідно закону про держслужбу підставами для відставки є лише: 


1. принципова незгода з рішенням державного органу чи посадової соби;


2. примушування державного службовця до виконання рішення державного органу чи посадової особи, яке суперечить чинному законодавству;


3. стан здоров'я, що перешкоджає виконанню службових повноважень (за наявності медичного висновку). 


І все. Крапка. Згідно якого із цих трьох пунктів подав у відставку Мазурчак??? Чи є в когось із моїх ФБ друзів-журналістів дослідити це питання?

І ще одне, відставка держслужбовця передбачає що, йому буде виплачуватися щомісячно 85 відсотків його посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг та за вислугу років до досягнення пенсійного віку (!!!). Ось так, людина «накосячила», пішла собі у відставку, може спокійно собі «курити бамбук», а ми ще у подяку за це будемо йому зарплату платити до самої пенсії.

Ну так що, є ще бажаючі поспівчувати Мазурчаку і Ко?

 

Павло РОЗЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини