MENU

«Регионалы» поняли, что рано или поздно они сядут в лужу — мнение

2175 1

Симптоматичні події почали відбуватися в різних регіонах країни. У Тернопільській міській раді п'ять з 11 депутатів вийшли з фракції Партії регіонів і створили свою власну фракцію «Зелена планета».  Та це на Заході, скажете ви, там «регіонали» і раніше не мали серйозної підтримки.

А ось те, що відбулося у твердині Партії регіонів - Донецьку - показує, що і там люди доведені до краю. Інакше як пояснити той факт, що власну владу почали критикувати видні «регіонали» І якщо мер Донецька, голова міської організації ПР Олександр Лук'янченко тільки констатував, що реформи, які ініціює президент і реалізує уряд, приносять розчарування населенню і викликають недовіру у населення до влади, то нардеп Юхим Звягільський рубонув з плеча:

- Прокляття, критика, взагалі неможливо з людьми вести розмову, і мери говорять: «Нічого немає грошей, у плані - нуль». Ні газифікації, ні каналізації, ні охорони здоров'я - нуль, нічого! Я ставлю запитання, скільки ж ви будете сидіти на цих грошах і коли ви почнете все це ділити? - поставив він риторичне запитання голові обласної ради Андрію Федоруку. Такий крик душі з'явився у нього після прийому виборців у своєму окрузі.

Отже, навіть авторитетні особи Партії регіонів змушені визнати, що народ починає їх люто ненавидіти, причому ця «зараза» уже докотилася до Сходу. Але нічого дивного в цьому нема. Рано чи пізно «проффесіонали» сядуть у калюжу. Або у камеру.

Олександр ГУНЬКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини