MENU

Под вывеской «сланцевого газа» глобальные корпорации занимаются экспериментами над украинцами

605 2

Я вивчав тему сланцевого газу і розмовляв з багатьма експертами яких наші прозахідні кишенькові опозиціонери називають ледь не «агентами Кремля та газпрому», так от: 

 

1. Кількість хімічних елементів які використовуються під час видобутку перевалює за тисячу, більшість із них при попаданні у систему підземних вод завдають непоправної шкоди довкіллю. 

 

2. Місць для утилізації цієї використаної рідини немає взагалі а з врвхуваннням сьогоднішньої ситуації із захоренням відходів, малоймовірно що вони зявляться як манна з неба.

 

3. Лобіюванням інтересів транснаціональних компаній в Україні вигідне і теперішній владі. А саме сімї Януковича, структури якої як відомо матимуть 10 відсотків від прибутку. 

 

4. На території України бурити свердловини мають охоту дві глобальні компанії «Шел» та «Шеврон». Влада уже підписала угоду із «Шел» на розробку рожовищ на Харківщині на черзі західна Україна, тут уже господарюватиме «Шеврон».

 

Найголовніше наразі це інформованість громади, адже не секрет що окозамилюванння йде масове. Лекції фінансовані «Шевроном» із найнятими «псевлоекологами» про користь видобутку для регіону, проходять зараз ледь не у кожному селі. 

 

Протидіють ворожій пропаганді лише поодинокі активісти і на тих навішують ярмо запроданців. Однозначно Україну хочуть перетворити на полігон для геологічних та екологічних експерементів глобальних корпорацій, адже сама енергетична цінність сланцевого газу вдвічі менша за таку ж природнього.

 

Pro-Et Contra

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини