MENU

Сервис на украинском языке в компании МТС платный

241 0

Друзі, хто користується послугами оператора мобільного зв'язку МТС?


Цікаві речі. Обрана мова спілкування - українська. Телефоную оператору - автовідповідач російською. Додзвонююсь до оператора, хлопчина радить надіслати смс по платному (!) номеру, якщо вже мені так конче необхідна українська. На питання, чи не сплутали, бува в МТС країни, відповідає, що дав вичерпну відповідь і кидає трубку. Так само робить і другий оператор. Далі приходить смс, що я щось там порушив і для мене заблокована можливість звернення до сервісного центру. І справді, додзвонитись не можу. 


Навіть не враховуючи нав'язувані компанією послуги, питання, - хто кого обслуговує?


Тому особисто я прийняв для себе рішення, - мені не цікавить оператор, який не поважає клієнта і країну, в якій працює.


Бойкот українофобній компанії МТС.


Коли ви телефонуєте з якихось, так би мовити, додаткових питань, або й просто на 7722, то мова автовідповідача -російська, хоча за умовчанням в мене - українська (це вже не кажучи про те, що ніяк не вивчать українське ім'я Костянтин). Коли телефоную з питанням, чому я маю вислуховувати іноземну мову, чому мені обмежено доступ до інформації, говорять, що ніяких проблем, надсилаєте платне повідомлення і все ок.


Питаю, чому я маю платити в своїй країні за обслуговування державною мовою, навпаки, за позбавлення клієнта права на отримання інформації, мають платити вони, відповідають, що більше нічим зарадити не можуть. А щоб клієнти не набридали, унеможливлюють звернення. 


Інших методів, крім бойкоту компаній, які нехтують українською мовою не бачу. Треба бити в їх душу - гаманець.

 

Степан ХМАРА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини