MENU

Я отказался от участия в эфире на канале ТВi - Гриценко

498 0

На ТВі сьогодні не піду

Коли мене запросили на канал, планував у прямому ефірі говорити насамперед про проблеми корупції і рейдерства через призму непрозорої структури власності (див. мій учорашній допис). В цьому вбачаю одну з головних причин корупції вищих посадових осіб. Так само - головну причину того конфлікту, що зараз відбувається на каналі ТВі.

Однак моє повідомлення про виступ на ТВі багатьма було сприйнято як прояв штрейкбрехерства і неповаги до журналістів, які відстоюють своє право на професію.

Такі звинувачення рішуче відкидаю. Завжди був і буду відкритим для журналістів. Завжди був і буду правдивим у своїх коментарях, у висвітленні питань, які турбують журналісти, якими б гострими вони не були. Завжди поважав і поважатиму справді чесних журналістів, які несуть людям правду.

Для того, щоб ні в кого не було в тому сумнівів і щоб жодним чином не нашкодити журналістам ТВі, які відстоюють своє право на професію, я прийняв рішення - відмовитися від участі в ефірі на каналі ТВі. Доки не припиниться страйк і ситуація на каналі не стабілізується.

Дякую за розуміння.

Анатолій ГРИЦЕНКО

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини