MENU

«Я запрещаю руководить в моем городе без моего разрешения», - киевляне обратились к депутатам Горсовета

387 0

Це звернення написано моїми колегами та однодумцями Єгором Соболєвим, Вікторією Сюмар, Ігорем Луценко, Ганнусею Гопко, Едом Курганським , Мариною Соловйовою та затверджене на сьогоднішній зустрічі.

Я живу у Києві.

Я не погоджуся, аби в мене забирали мої права. Відмову центральної влади призначити вибори в Києві я вважаю спробою узурпувати владу в моєму місті.

І щоб не вирішили її представники, які називають себе «
Конституційний суд», я хочу нагадати своїй міський раді, що її повноваження закінчуються у травні цього року. Якщо будь-який депутат моєї міської ради спробує вважати себе депутатом після травня – він стане для мене самозванцем, який без мого дозволу і за мої гроші розпоряджається майном та землею моєї громади.

Як громадянин, виборець та платник податків громади я забороняю це робити.

2-го червня о 16:00 я прийду на мітинг під Київраду, аби заявити свою позицію. Якщо мою думку проігнорують, я створюватиму справжні органи самоорганізації в своєму місті.

Я хочу мати право голосу, обирати владу у власному місті. Хочу, аби мої представники були мені підзвітними, аби вони працювали на користь громади, представляли мої інтереси, а не лише ділили землю та майно невідомо для кого. Вимагаю, аби усі витрати, за які я сплачую як член громади, були відкриті в Інтернеті до останньої платіжки. Щоб про усі рішення, які приймаються від мого імені, спочатку запитували мою думку. І щоб за ухвалення та виконання цих рішень були конкретні відповідальні.

Попереджаю – я киянин, за мій кошт та з мого дозволу існує місцева влада. Депутат – знай і пам'ятай про це.

 

Максим МАНЬКОВСКИЙ

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини