MENU

Группа Кагаловского не оформлена на TBi, а работает «частными предпринимателями»

408 1

А у мене є питання до спеціалістів. Який відсоток, від загальної кількості працівників може створити власну незалежну профспілку? І чи можуть ПП бути членами професійних профспілок та претендувати на статус найманих працівників? Я б хотіла побачити законні підстави, для визнання цієї профспілки та їх законних підстав для саботування приватного підприємства.

 

З 180 працівників каналу, профспілку створили і оголосили страйк - 43. Це навіть не половина колективу. Більшість з цих 43, не є найманими працівниками, а є приватними підприємцями, які надають каналу інформаційні послуги. Тому я і питаю. А чи є це законним взагалі. 

 

Це як би кілька підприємців, що доставляють товар у приватний магазин, що належить фірмі, захопили б приміщення та припинили би роботи, тому що у них страйк і вони профспілка «на троїх». Дивна якась ситуація. Якщо б мова йшла не про саботаж, то не створювали підробні профспілки, а наполягали на певних принципових пунктах угоди з фірмою. Так і тут. Я не розумію, чому мені показують, що власник не готовий іти на перемовини з профспілкою, у якості доказу показуючи щось незрозуміле з точки зору закону та здорового глузду?

 

Лариса ВОЛОШИНА

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини