MENU

На батьківщині Єфремова бунт через контрабандний нафтопровід з Росії

3282 4

 

Представники Г.О. "Луганці " разом з громадою селища Власівка Краснодонського району почали боротьбу з нафтопровідом яким незаконно поставляють нафтопродукти з Росії в Україну . В двадцятих числах квітня 2013 року до Голови Г.О. "Луганці" Сергія Коваленка звернулася мешканка селища Власівка Краснодонського району Інна Мацак з проханням захисту від злочиної дії незаконного нафтопроду, який пролягає за 20 метрів від їхньої садиби.

 

В результаті аварії трубопровода в березні та квітні 2013 року на приватні садиби селища Власівка по вулиці Асфальтній вилилися тони солярки. В результаті техногенної катастрофи була отруєна земля на городах. вода в колодязях, та відбулося отруєння повітря. Відбулися сутички між представниками громади та власниками нелегального бізнесу. В свою адресу мешканці Власівки чули погрози.

 

Після письмових скарг до голови сільради Слєпцова та в районні фіскальні органи реакції не відбулося. Тому було прийняте рішення спрямувати колективні листи до Генерального Прокурора України. Голови СБУ, Міністра Внутрішніх справ України, керівника Департаменту внутрішньої беспеки України, Міністру Доходів та Зборів, керівнику Прикордонної служби України ,міністру Екології та природніх ресурсів.Багатокилометровий нафтопровід завдає Україні багатомільойнні збитки.

 

23 квітня 2013 року Голова Г.О. "Луганці" Сергій Коваленко та заступник Деніс Шулика в Києві власноруч зареєстрували звернення громади з тридцатьма підписами. Ініціативна група з захисту громади дякує представникам телебачення та інтернетвидань за інформаційну підтримку , а також всіх небайдужих громадян.

 

"Луганці єдні - міцний Луганськ! Українці єдні - Велика Україна!" 27 квітня 2013 року Прес-служба Г.О. "Луганці"

Сергій Коваленко

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини