MENU

Только придурки могли избрать председателем законодательной власти Рыбака — блогер

1528 8

БРАК РОЗУМНИХ ЛЮДЕЙ - ГАРАНТІЯ ЗАГИБЕЛІ ДЕРЖАВИ.

Тільки психічно - хворі згідні, щоб закони - від чого залежить все наше життя і майбутнє держави - приймали придурки без юридичної освіти і виняткового таланту законодавця. Тільки такі придурки можуть обрати головою законодавчої влади особу без юридичної освіти - Литвина чи Рибака. Брак елементарного конституційного розуму суспільства - це гарантія занепаду і загибелі цього суспільства.

Масова відсутність елементарної логіки в більшості населення - ось основна причина неможливості побудови української держави. Це страшна хвороба, яка виникла внаслідок нечуваного споживання алкоголю і передалась поколінням як результат зачаття дітей в стані алкогольного сп'яніння - природа безсила зупинити це масове божевілля. Це ніби страшний вірус, який кастрував людям найважливішу частину мозку подібно як вірус вражає інтелектуальну програму комп'ютера і він стає непридатним для використання.

Відсутність достатнього інтелекту суспільства спричинила до того, що Україна стала задницею тіла Європи, слово українець стало синонімом до слова злочинець, а українка - синонімом до рабиня і повія. Саме завдяки відсутності розуму в більшості народу, останній нагадує якусь потворну байдужу біомасу мовчазних черв'яків з примітивними інстинктами - інтересами. Саме ця біомаса дозволяє Верховній Раді юридичних ідіотів продовжувати будували державу придурків. Слава Україні?

 

 

 

Zinoviy ANDRUKHIV


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини