MENU

«Свободівців» пасуть по під`їздах колишні менти на чолі з якимось Ільченко

685 0

Ви гадаєте, українська політика - це вибори, гудіння в сесійній залі і дебати у Савіка Шустера? Та чорта з три, це лише вітрина. Справжня українська політика виглядає геть не так.

Ось вам свіжа замальовка зі справжньої політики:


Продовж останніх десяти днів прямо біля власних будинків були по одному покалічені троє націоналістів. Останній - буквально вчора, це Володимир Карась, брат відомого вуличного активіста, «свободівця» Євгена Карася. Очевидно, нападники їх просто переплутали, бо кричали Володимиру - «Не ходи на акції!» На нього кинулися зі спини, при виході з ліфту, кастетом зламали щелепу та вибили зуби.

Вчорашнього ж вечора ще один відомий активіст, повернувшись додому, знайшов біля двері калюжу крові. Судячи з усього, когось знову переплутали, хтось випадково, сам не бажаючи, потрапив в український політичний процес.

На міліцейському слензі це назівається «вєєрний терор». Коли накривають всіх без особливого розбору, для залякування. (18 травня, нагадую, готується великий мітінг опозиції в Києві)

Вже кілька днів нашого друга Андрія переслідують невідомі: чекають біля під'їзду, ломляться в двері, тероризують дзвінками його матір і батька. Представляються то «колекторами», то «журналістами». Сьогодні зранку група небайдужих киян біля дому Андрія перестріла цих самих невідомих, упізнавши їх за описом, і трошки поговорили з ними.

Судячи з поведінки, облич і апаратури, навішаної під одягом - не схожі на бандитів. Швидше на міліціонерів у цивільному, а ще швидше - на колишніх міліціонерів, які пішли працювати в один з тих проклятих ЧОПів, що їх так полюбляє використовувати влада для найбрудніших справ. Політика - якраз підходяща сфера.

Небайдужі кияни намагалися затримати двох «колекторів», викликати міліцію та подзвонити опозиційним народним депутатам. Але «колектори» не стали чекати - несподівано з'явилися ще п'ятеро, зав'язалася бійка, «колектори» втікли.

(ходять чутки, що в інтернеті скоро з'явиться відео з екшном)

Той, що з телефоном - старший. Небайдужим киянам на місці вдалося з'ясувати, що його прізвище - Ильченко, його телефон: 093 676 76 48

Вся інформація сьогодні передана народним депутатом Андрієм Иллєнком генпрокурору.

 

 

Дмитро РІЗНИЧЕНКО

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини