MENU

В Виннице «регионалы» принудительно согнали учеников и учителей на «антифашистский» шабаш. ВИДЕО

1179 3

Керівництво Вищого художнього професійно-технічного училища №5 міста Вінниця в примусовому порядку наказало вчителям із учнями вийти на так званий "антифашистський" мітинг у Вінниці. Про це повідомили працівники училища.

Люди зазначають, що директор Вищого художнього професійно-технічного училища №5 В.В. Титаренко на інструктивно-методичній нараді з педагогічними працівниками в наказовому порядку розпорядився вчителям разом зі своїми учнями на 16:00 15 травня прийти на так званий "антифашистський" мітинг. За його словами, це є офіційним розпорядженням департаменту освіти Вінницької міської ради.

Крім того, схожа ситуація склалася і у Вінницькому торгівельно-економічному університеті, де, як повідомили викладачі вузу декани факультетів агітують студентів у добровільно-примусовому порядку з'явитися на захід. Керівники вишу наказують, щоби студенти про це нікому не розповідали, а казали, що нібито вони самі виявили бажання йти на мітинг.

Про те, як маніпулують людьми гарно видно на прикладі училища №15 ,студентів і вчителів якого погнали на мітинг також. Студенти не мали уявлення куди йдуть, і проти чого будуть протестувати, а викладачі трішки прояснили ситуацію, розповівши, що йдуть на мітинг "Європа проти фашизму" разом із керівництвом вузу. Що таке фашизм вони не знають, і для чого проти нього протестувати також.

Зрозуміло одне, що без вказівки міської і обласної влади, повністю підконтрольних Партії регіонів, такого провокаційного шабашу у м. Вінниці бути не могло.

Залишається один висновок - Партія регіонів і її холуї провокують в Україні "фашізм"...

 Володимир БАРЦЬОСЬ

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини