MENU

Титушко можуть ліквідувати, щоб в його смерті звинуватити Опозицію

897 0

В мережі було викладено так зване інтерв'ю Вадима Титушка від 20 травня 2013 року з таким текстом,- "Это моя правда вдруг меня арестует милиция или что то случится", якого було заарештовано саме в той день, теж  20 травня 2013 року. Тож зразу, як побачив це, змушений був прокоментувати стосовно того, що життю і здоров'ю особи, яка на відео, може загрожувати небезпека. Розповсюдив свою думку у ФБ і безпосередньо на Youtube.

Ось фрагмент з одного посту на ФБ:

Петро Лисенко САМЕ ЗАРАЗ ТРЕБА РОБИТИ СПІЛЬНУ ЗАЯВУ ПРО НЕГАЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОХОРОНИ ЙОГО ЖИТТЮ. ЗА ЙОГО ХУЛІГАНСЬКІ ДІЇ ЙОГО В СІЗО НЕ ЗАКРИЮТЬ, АЛЕ ЯКЩО ЙОГО ДЕСЬ ЛІКВІДУЮТЬ, ТО ВСЕ СКИНУТЬ НА ОПОЗИЦІЮ І ПОЧНУТЬ ШУКАТИ НОВИХ ЗАМОВНИКІВ СЕРЕД ОПОЗИЦІОНЕРІВ ТА ПРАВИХ. Не він організатор. Його лише використовують. Можуть і вбити.

Юрій Б   а він хіба не в міліції?

Петро Лисенко Це відео зроблено в день затримання. Зрозуміло, під чию диктовку? Зараз він дійсно в міліції. В протоколі допиту (першого допиту) буде те, про що каже на відео цей... Потім його можуть відпустити під підписку. А після цього з ним може статися все що завгодно. Виходячи з того тексту, що він наговорив і з того, хто буде допитувати, можна зробити висновок про подальші дії з боку бандитської влади після того як....
_________________________

І ШО ВИ СЄБЄ ДУМАЄТЄ?!

Після цього, окрім явних погроз та виплеску емоцій в бік Титушка, з'явився шлейф коментарів, які впринципі, погоджувалися з моєю думкою. Та можливим розвитком подій. Або від явних погроз перейшли на обговорення такої думки.

І ШО?

Через певний час (година-дві) зайшов на Youtube. і ВПЕВНИВСЯ У ТОМУ, ЩО СТОРІНКОЮ З ІНТЕРЮ ТИТУШКА ХТОСЬ АКТИВНО ПОПРАЦЮВАВ.

Можливість коментувати для цього відео вимкнено., передивитися статистику по цьому відео теж заблоковано.


ОСЬ ДЕЯКІ КОМЕНТАРІ, ЩО ЗМІГ ВІДШУКАТИ ВЖЕ ПІСЛЯ БЛОКУВАННЯ НА СВОЇХ СТОРІНКАХ ТА СТОРІНКАХ КОМЕНТАТОРІВ.


З КОМЕНТАРЯМИ, ЩО МІСТИЛИ ПОГРОЗИ РОЗПРАВИ, СТОРІНКА СТОЯЛА МАЙЖЕ ДОБУ (З 20 ТРАВНЯ І ДО РАНКУ 21-ГО). А З КОМЕНТАРЯМИ ПРО МОЖЛИВИЙ РОЗВИТОК ПОДІЙ ПІСЛЯ ТОГО ЯК ВІДПУСТЯТЬ ТИТУШКА НЕ ПРОТРИМАЛАСЬ І ДЕКІЛЬКА ГОДИН.

НЕМА СЕНСУ В ТАКИХ КОМЕНТАРЯХ? ДЛЯ КОГО? ДЛЯ ВАДИМА ТИТУШКА?

 

 

 

Петро ЛИСЕНКО 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини