MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 20 липня 2015

3150 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 20 липня

Що нас очікує в найближчі 6-9 місяців? – аналіз сценаріїв від Валерія Пекаря

Ключовий фактор, що визначатиме подальший розвиток подій в Україні, це інтеграція громадянського суспільства: рівень довіри, толерантності, взаємного визнання та прийняття, готовності до спільної дії, спільної творчості, готовність до прийняття чужої ідеї замість своєї заради консолідації та спільної дії. Протилежним трендом є індивідуалізація через втому, зневіру, розчарування і втрату довіри.

Авдеевка – доказательство того, что обстрел дома по адресу Молодежная, 20 велся со стороны «ДНР»

Российских «любителей Донбасса» интересуют только обстрелы со стороны ВСУ. Если же их земляки из Читы или Улан-Удэ убивают жителей Донбасса, то в этом нет проблем. Главное, чтоб не «каратели». Если людей убили родные буряты, тогда ничего интересного – это война, всякое бывает, а как вы хотели. Лицемеры.

Аваков: Сегодня в Чернигов отправится следственно-оперативная группа МВД для обеспечения законности на выборах

То, что сейчас происходит в Чернигове – не выборы. Это паноптикум позора всего того мерзкого и грязного, что накопилось в наших украинских выборах за последнее двадцатилетие.. Пайки, договора, деньги, драки, схемы, списки... Полный набор черных технологий.

На «Марше ватников» в Москве задержали измазанного коричневым «Путина». ФОТОРЕПОРТАЖ


Активисты кривлялись на камеры. «Признавались в любви» к Путину. Держали в руках разные плакаты, расписанные цветами георгиевской ленты. ... Одна из активисток падает ниц и начитает молиться «Путину»... Как сразу появляется полиция. Все, включая журналистов, врассыпную.

І цього свого часу затримають – от тільки не на 15 діб точно. І не шоколадом вимазаним

Картинка мукачівських подій і їх наслідків вимальовується – Бригинець

Крупна риба може на деякий час принишкнути – їм же є за що жити... І тут украй важливі правдиві покази «антиконтрабандистів» із «Правого сектора»: вони могли б допомогти посадити тих, хто займається великою контрабандою. Їх свідчення сьогодні суспільство точно почує. Але чи будуть вони?

Про «зради» та «перемоги» Верховної Ради

Парламент не голосував за зміни до Конституції, а лише за процедурне рішення. При цьому немає гарантій що ті, хто зараз тиснули кнопку «за», віддадуть голос у другому читанні. Але вже зараз це голосування дає Україні додатковий простір для маневру на міжнародній арені.

Почему украинскому малому бизнесу пока рано жить по «взрослым» правилам

Конечно, многие частники так и не поднимутся выше этого уровня, но и это будет неплохим результатом. Поскольку позволит им улучшить собственное благосостояние, избавляя государство от необходимости расходовать деньги из госбюджета на пособия по безработице, а впоследствии – и на пенсии. Кроме того, бизнес никогда не хранит заработанное под матрасом.

Інфляція поняття освіти по-українськи

В Україні поняття освіти дійшло до такого рівня інфляції, що у нас її асоціюють не з такою гарантією, а просто із «корочкою». Якщо так її сприймати, то дійсно неважливо, чи ти складав іспити, змагався з іншими студентами, отримував оцінки своїх здібностей. Важливо лише, що ти просто маєш стосунок до якогось престижного закладу.

Як українцям відстояти своє право на чисте довкілля?

Наразі в екологічному русі слід спиратися на окремих активних громадянах, котрі здатні підтримувати лад хоча б на власному подвір'ї. Таких українців треба об'єднувати, залучати до виконання корисних справ. Тоді з часом їх ставатиме все більше, і ця критична маса якісно змінить ментальність решти громадян.

Коррумпированного Зеппа Блаттера забросали долларами. ВИДЕО

Бывшего президента ФИФА Зеппа Блаттера британский комик Саймон Бродкин забросал долларами. Это случилось в начале пресс-конференции, на которой 79-летний старик собирался предоставить подробную информацию о внеочередных выборах нового президента. Но его прервали.

Страшний сон Блатера: доларами закидують, а позабирать їх собі – зась

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини