MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 17 липня 2015

3381 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 17 липня

Вина России практически доказана. Неопровержимые улики для международного трибунала по Boeing 777. ФОТО

Таким образом, путем доказательства орудия уничтожения можно сделать однозначный вывод о прямом участии руководства вооруженных сил РФ в террористической деятельности. ... Путин движется по пути Каддафи. Прокуратура Нидерландов уверена в однозначных выводах расследования, и заявляет, что результатом станет предъявление обвинения в военных преступлениях.

Елементи ураження російської зенітної ракети 9М317. Вони були в корпусі лайнера й тілах членів його екіпажу

Що говорять про голосування за зміни до Конституції. Думки із блогосфери

Президент зі трибуни Верховної Ради запевнив, що запропоноване не передбачає «ніякого особливого статусу Донбасу». А проект лише припускає можливість специфічного порядку здійснення місцевого самоврядування в окремих адміністративно-територіальних одиницях Донецької та Луганської областей. Що із цього приводу думають експерти, журналісти і блогери?

С широкими общественными обсуждениями такой волны эмоций вокруг конституционных изменений не было бы – Рыбачук

Насущная проблема украинской власти заключается в том, что она совсем не умеет заниматься продвижением реформ. В европейских странах перед тем, как запускать любую реформу, проходят ее широкие обсуждения. ... Работать всегда нужно с теми, кто не понимают или сомневаются. Именно среди них нужно популяризировать желаемую реформу.

Москаль-чарівник і Закарпаття: шарж на нового очільника краю

Нехай на державній варті камуфляж із жовто-блакитним шевроном і заступить строгий чорний костюм зі краваткою, суті обладунків це аж ніяк не змінить. Та й чи буде то костюм? Художник Микола Гавриловський у своєму черговому шаржі певен, що Москалеві-чарівникові до лиця й до хисту дещо інше вбрання – менш ділове й далебі більш промовисте.

Міфи змін до Конституції: «особливий статус» проти особливостей місцевого самоврядування

Восени варто не поспішати з голосуванням за конституційний законопроект № 2217а у другому й остаточному читанні. Хто знає, може тоді виникне можливість і потреба прибрати це конфліктогенне речення (про особливості місцевого самоврядування) з конституційного законопроекту? Зараз включення цього речення у конституційний законопроект виконує суто тактичну функцію.

Когда «Донбасс» переезжает вместе с переселенцами

Так мол и так, нашли мы в Одессе недалеко от моря маленький домик – дачку, ребенку же надо, всего за две тысячи евро, сущие копейки. Вы не думайте, что мы какие-то нахлебники, тысяча евро у нас есть, мы отложили. Нам нужна еще тысяча, найдите срочно!..

«Донбас» як діагноз – чи виліковний?

П'ять суттєвих зауваг проти вчорашніх змін до Конституції

Конституцією не торгують. Це стратегічна річ, а стратегічними речами не можна закривати тактичні проблеми. Донбас може мати лише три статуси. Або це повноцінна частина України. Або він іде геть. Або це тимчасово окупована територія, яка згодом чи стане повноцінно українською, чи піде геть.

Чи знає про такі життєві «дрібниці» Вікторія Нуланд?

Телефонує заступниця: прийшли хлопці з «ополчення» і просять відкрити шкільний тир, аби молодь стріляти вчить. Вони з автоматами, каже, що робити? ... Хлопчик Діма із 7-Б класу захворів і перестав ходить до школи. Виявилося, його матір – воює, з ідейних «ДНР-івців», і він помагає їй зброю чистити.

The Telegraph: Новое доказательство вины – именно коллаборанты российским оружием сбили Boeing 777. ФОТО, ВИДЕО

«Оружие, из которого стреляли боевики, оказалось у них не случайно. Я имею в виду, что это было, очевидно, очень современное оружие. Мы уверены, что оно было доставлено с российской территории, из него был сбит пассажирский лайнер, а затем, когда стало ясно, что произошло, оно было возвращено обратно в Россию».

Російський поет Орлуша – до роковин трагедії малазійського «Боїнга»

От горящей в шапке ваты вонь
Улетает грязным дымом в небо,
И опять командует: «Огонь!»
Тот, кто там где был ни разу не был.

Год прошёл, и много лет пройдёт,
Отгремят и заржавеют пушки,
И однажды девочка найдёт
В поле обгоревшую игрушку.

Пыль и грязь с игрушки оботрёт,
Увезёт с собой домой в Одессу
Маленький малайский самолёт,
Тот, что дарят детям стюардессы.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини