MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 7 вересня 2015

2456 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 7 вересня

Портников: Досить істерик! Вони не змінять нашої еліти

Ваші істерики не прискорять реформ. Вони не змінять еліти. Вони не нададуть суспільству іншого характеру. Попереду – десятиліття складних змін. І потрібно реалістично розуміти, чого ми можемо здобути. 

Центр протидії корупції: Весь керівний склад київської податкової без винятку підлягає люстрації

Наша команда з'ясовує, на яких підставах посадовці, які підлягають люстрації, отримали керівні посади в столичному управлінні Державної фіскальної служби. Ми вимагаємо звільнення очільників столичної податкової, які займали керівні посади за часів Віктора Януковича.

Йди ти в церкву. Владика Павло проти поліції

Один із багатьох «гундяєвих» в УПЦ МП – одіозний Павло (Лебідь)

Якщо б поліціянти і спробували, нічого б не вийшло: електрошокери б розрядилися, газові балончики здулися, наручники заклинили, а пістолети дали осічку. А якщо б ангели проспали, і, паче чаяння, копівськийй стовбур і пальнув б гумовою пулькою в воцерковленне тіло, майже напевно її гордо зустрів би ретельно освячений бронежилет.

Команда запуску поліції в Івано-Франківську б'є рекорди

На третій день набору прийнято 2176 анкет. Рекорд перший – конкурс: за три дні ми маємо вже 11 (!) осіб на місце. Рекорд другий – у місті найнижчий у країні відсоток діючих співробітників правоохоронних органів – 3,8%. Крім того, серед кандидатів 36,9% дівчат і 63,1% юнаків. Кандидатів із вищою освітою – 63,1%. Майже 65% анкет подано електронним шляхом.

Де шукати лідерів?

Щось дуже подібне відбулося в останні роки з нинішнім президентом США Бараком Обамою. Миролюбний прихильник лівої ідеї, позбавлений сили й відданості – так зображають його критики. Але він повторив героїзм і мужність Кеннеді, коли зупинив зародження третьої світової війни. Виступи Обами в Польщі й Естонії стали червоною рискою, проведеною для путінської Росії.

У Луганській області знайшли п'ять трупів бойовиків банди «Бетмена»

Судячи зі стану тіл, вони загинули десь два тижні тому під час невдалої спроби прорватися. Загиблі були одягнені у камуфльовану форму, з автоматичною зброєю, боєприпасами, без особистих документів.

На власне професійне свято українські військові розвідники вполювали серйозну здобич. ФОТО

У лісі в районі Станиці Луганської у секторі А спецпризначенці 8-го хмельницького полку Головного управління розвідки Міноборони виявили закопаний у землі схрон зі зброєю російського виробництва, ймовірно призначений для використання ворожою диверсійно-розвідувальною групою: два ящики мін ОЗМ-72 – 12 штук; три ящики мін МОН-50 – 13 штук; три гранатомети: РПГ-22 та два РПГ-26.

Інформація до виборів: на які партії перетворилася «Партія регіонів»

У львівському університеті Саакашвілі виступив українською мовою. ВІДЕО

Голова Одеської обласної державної адміністрації відвідав ІІІ Міжнародний конгрес культури Східного партнерства у Львові.

Нотатки мобілізованого. Усе могло би бути гірше

Дімі передали маковик і ватрушки, «Шульц» привіз італійську каву, в мене форма 100% бавовна і мені легше, ніж іншим, нарешті видали спальник, можливо, сьогодні нарешті зможу випрати одяг, на обід у нас є кавун, я в армії і отримую «безцінний режисерський досвід», я в армії і, попри все, справно «служу українскому народу», виконую свій обов'язок перед батьківщиною, мені вистачає грошей, і я їх не пропиваю, мене регулярно годують, офіцери та бійці мене поважають, я маю справжніх армійських друзів, які за мене порвуть будь-кого, я маю сім'ю і безліч надзвичайних людей у тилу, які завжди готові допомогти.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини