MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 20 листопада 2015

2956 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 20 листопада

Вирок Надії Савченко оголосять у грудні – адвокат

"Савченко - це тягар для Путіна після винесення вироку. Тому що пропагандистського ефекту досягнуто, і що далі робити? Ситуація така, що Путінові треба щось робити. Він вигадуватиме якийсь варіант, за допомогою якого спробує зберегти своє обличчя та щось отримати натомість – буде віддавати, звичайно ж, під гарантії, що Україна її посадить та не випускатиме".

Революція гідності – два роки після початку

Українська Революція гідності має всі ознаки світової революції, але вона ще не стала світовою революцією, бо її інновації все ще розробляються, готуються, запроваджуються. Отже, революція 2013-2015 років в Україні – це кілька пов'язаних між собою революцій. Розгляньмо їх.

Чи залишиться Яценюк прем'єром

Майбутнє Яценюка як прем'єра багато в чому буде залежати від того, чи погодиться "Народний фронт" на його відставку. Я не виключаю того, що на певному етапі фракція може піти на це в обмін на якісь преференції: скажімо, збереження Авакова на посаді керівника МВС або ж в обмін на інші посади. Тому мій короткостроковий прогноз - збереження коаліції.

Кравчук VS Добкін і Парасюк VS Пісний. Факти

Кравчук супроти Добкіна й Парасюк проти Пісного. Помилкою буде ставити ці сутички нарівні. Розберімося до дрібниць і закриймо цю тему. Я не роблю жодних висновків, тільки констатую факти. Висновки робіт самотужки.

Донбаські звістки: зазіхання політичної мерлятини на чолі з Азаровим і гіркота нежданої біди гундяєвих із УПЦ МП

Митрополит Донецький і Маріупольський Іларіон (Шукало) УПЦ МП висловлює граничне невдоволення "ухваленням" "народною радою" "ДНР" у першому читанні "закону" "Про свободу совісті та релігійних організацій". Незадоволення викликала зміна редакції "закону", за якою УПЦ МП втрачає статус панівної церкви на території, що її контролюють російські окупанти й колаборанти так званої "ДНР".

Аналіз результатів місцевих виборів-2015 від Комітету виборців України. ІНФОГРАФІКА

Найбільша кількість обраних депутатів у "БПП" Солідарність" – 9053 (з них 8882 висунуті партією і 231 – депутати-самовисуванці, які є членами партії) та ВО "Батьківщина" – 8896 (8061 висунуті партією, 835 – самовисуванці, які є членами партії).

Хто живе в Ослі, що помагає впоратися з аватарами й чому потребуємо слова "придбавати"

Мешканка норвезької столиці

Такого слова поки що немає в словниках, але його бракує. Маємо тільки форму доконаного виду – придбати. Тож мовці різного рівня намагаються заповнити цю прогалину. До незвичного придбавати, коли йдеться про незавершену дію, можна призвичаїтися.

Західний європеєць уже забув, як поводитися зі жлобами – Макаров

Жлоби із "діжкою нафти й крилатою ракетою"

Такі кризи траплялися в історії регулярно, і нічого страшного в цьому не було б, якби не нова загроза. Ім'я цій загрозі – шпана, жлоб, тільки не з ножем, а з АКМ, а подекуди з діжкою нафти й крилатою ракетою. Він може набувати вигляду борця за іслам (хоча дистанція між ним і справжньою ісламською культурою – як між Путіним і Львом Толстим), а може – захисника інших традиційних цінностей. Наприклад, православ'я певного зразка. Ціна йому однакова.

Мир повертається: у Рубіжному та Лисичанську відкрили відновлені будівлі залізничних вокзалів. ФОТО

Сьогодні, 20 листопада, у місті Рубіжному керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука побував на презентації відремонтованої будівлі залізничного вокзалу.

Суддя не стримав емоцій, вислуховуючи покази російських окупантів. ФОТО

Цей сивочолий суддя Голосіівського райсуду української столиці, за свою мовчазну стриманість та безсторонність під час судового розгляду обставин вчинення військовими ГРУ РФ тяжких злочинів в Украіні, гідний стати прототипом героя для пензля найіменитіших художників на полотні картини "Ну не вірю я тобі, російський військовий, не ВІРЮ!"

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини