MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 19 листопада 2015

3413 1

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 19 листопада

Чи піду я знову на Майдан? Роздуми учасниці трьох революцій

Вже багато років я мрію залізти в якийсь затишний куточок і писати, писати... А ще малювати... А ще організувати всеукраїнську гру для дорослих, щоб ті в ресторанах, кафешках, магазинах, музеях, лікарнях, спортзалах, на вулицях і в усіх несподіваних місцях читали дитячі книжки, а всі діти України на це дивилися і тішилися... Чи піду я знову на Майдан? А що поробиш, піду. Бо в мене є шкурний інтерес. Ніякого пафосу чи героїзму. Це герої йшли за український народ. Я – не герой. У мене – чиста прагматика.

Парасюк ударив СБУ-шника Пісного ногою у голову. ВІДЕО

Нардеп Володимир Парасюк ударив ногою заступника керівника управління "К" Служби безпеки України Василя Пісного.

Штрафне коло історії?

Суспільний запит на нову якість влади був уміло запакований в обгортку реформ та прийняття принципів децентралізації, але з одним "але": трактування реформ громадськими активістами та новою владою різнилися.

Феномен Парасюка. Зачароване коло обожнювання

Й ось тепер Володя постав у всій красі. А знаєте, у чому я вбачаю проблему? Ми зростили таких, як Володя Парасюк. Якийсь у нас чорно-білий світ. Патріот – апріорі хороша людина. Коли почнемо ставитися до можновладців як до менеджерів, яких ми ж узяли на роботу й платимо їм зарплатню? Коли облишимо обожнювати й почнемо вимагати? Доки не змінимо своє ставлення до них, матимемо феномен Володі Парасюка.

Україна приєдналася до "Креативної Європи": більше спільних творчих проектів із європейцями

Бюджет цих проектів коливається від €100 тис. до €2,5 млн. Загальний бюджет "Креативної Європи" – € 1,46 млрд. Внесок України на 2016 рік – €1. На наступні – щоразу за окремою домовленістю. На умовах для України цілком прийнятних.

Чому воліти приходу хунти – цілковита маячня

Як на мене – фантазія про хунту чи будь-яку іншу ху*нту – це лише фантазія недорозвиненого суспільства (яскравим представником якого я сам є), яке вірить, що хтось замість нього вирішить його проблеми. Яким би талановитим та добрим не був диригент, якщо в його оркестрі люди вперше тримають в руках інструменти – кіна не буде.

Героя російсько-української війни нагородили квартирою в Одесі. ФОТО, ВІДЕО

Розвідник-снайпер Полторак – особистість в Одесі дійсно легендарна. Патріот брав участь у подіях на Майдані. Незважаючи на те, що є батьком чотирьох дітей, молодшому з яких лише два роки, добровільно вирушив на схід країни. Виконуючи свій вояцький обов'язок, Микола у боях під Маріуполем був поранений і втратив ногу. Кошти на досить дорогий протез йому збирала вся Одеса.

На новосіллі родини Полтораків

На перспективу РФ зробила Україні велику послугу – Пасховер про російське ембарго

А ще це стимул для нашої країни. Путін вже давно йде цим шляхом, роблячи Україну більш консолідованою. У кінцевому рахунку, він завершив створення української громадянської нації. А ембарго – це ще одна цеглина на шляху до створення конкурентоспроможної економіки.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини