MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 8 лютого 2016

3315 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 8 лютого

Підсумки громадської блокади Криму – які її результати

Громадянське суспільство України примусило українську владу відпрацювати методи ведення гібридної війни проти РФ. Ми можемо бути успішними! Треба подякувати ініціаторам та учасникам акції. Ніколи раніше в українській історії таких вагомих результатів не досягала порівняно невелика група людей із незначними ресурсами і за порівняно короткий проміжок часу.

У Шокіна закрили справу проти Юри Єнакіївського

Юрій Столярчук

З ухвали ми дізналися, що конкретно цю карну справу проти Іванющенка завалив замгенпрокурора Юрій Столярчук. Це давній знайомий Віктора Шокіна. До 2004 року він працював у слідчій групі Шокіна в справі Гонгадзе. Потім вийшов на пенсію, та пвернувся в ГПУ у 2014 році разом із Шокіним і став його заступником – спершу начальника управління, а потім генпрокурора.

Чи порятують Україну менеджери-технократи? Про роботу Яресько

Іідея Абромавичуса запізнилася щонайменше на півроку. Технократи за допомогою класичних рецептів уже не врятують економіку України – потрібні екстраординарні заходи. Слід шукати щось своє, екстраординарне – таке, щоб уникнути вибуху, поки хтось готує "вудки", а хтось учиться "ловити рибу". Та й "воду" потрібно за цей час очистити, щоб не була такою каламутною, а це справа не одного дня...

Херсон  – дванадцяте місто, в якому починає працювати новий поліційний патруль. ФОТО

З200 кандидатів на новий патруль прийшли на публічний конкурс ранньої осені. Конкурс пройшли – 316. Навчання завершили 302 нових патрульних поліціянти. Конкурс вийшов більше ніж один до десяти. Зовсім скоро нові патрулі вийдуть на вулиці Вінниці, Черкас, Чернігова та Кременчука.

У Сіетлі відкрили Почесне консульство України. ФОТОРЕПОРТАЖ

Валерій Чалий відзначив роль української діаспори штату Вашингтон у підтримці України в часи безпрецедентних викликів та висловив переконання, що новостворене Почесне консульство відкриє нову сторінку у представленні інтересів українців у штатах Вашингтон та Орегон.

Нестандартний погляд на корупційний скандал в українській владі

Тут також постає питання вибору мови - чи терпіти і надалі ганебне становище української в Україні й таким чином винести їй смертний вирок? Відповідь для всіх людей доброї волі тут має бути очевидною. Тоді іншого варіанту немає. Україні треба самій переходити на українську мову і вимагати того ж від вчорашніх литовців, грузинів чи росіян.

Совість чи загублений гаманець: соціальний експеримент у Луцьку. ВІДЕО

Мовляв, хто не мріяв знайти на вулиці гаманець, повен грошей. Та чи замислюємося при цьому про те, як почувається той, хто його загубив?

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини