MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 5 лютого 2016

3282 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 5 лютого

Повернення чотирьох міністрів. Що говорять в соціальних мережах

"Більше того, наголошую і вимагаю, щоб усі телефонні розмови, а також особисті зустрічі з представниками політичних сил, чинними нардепами та представниками бізнес-структур фіксувалися в окремому журналі і за першої ж вимоги засобів масової інформації надавалися в публічний доступ." Про це каже міністр Юрій Стець – висуванець президента, який відмовляється надати на запит журналістів радіо "Свобода" графік своїх зустрічей.

Нові назви українських міст: продовжуємо очищати країну від символів окупації

Хочу нагадати, що в законі чітко прописаний захисний механізм від саботажу декомунізації: з подання Інституту національної пам'яті парламент має можливість самостійно перейменовувати населені пункти з комуністичними назвами. Якщо місцева влада не здатна або не хоче виконати закон, то це зробимо ми – Український інститут національної пам'яті й Український парламент.

Візовий карантин: ліквідувати безвізовий режим між Україною та РФ. ДОКУМЕНТ

Необхідно контролювати кожного представника країни-агресора, що хоче потрапити в Україну. Ми не маємо права навіть допустити можливість, щоб через безвізовий режим на нашу територію потрапляли ворожа агентура та диверсійні групи. Прокаженим – карантин.

Подолання політичної кризи

Тут наскочила коса на камінь – рішучість української громади завершити революцію та меркантильна затятість українського правлячого класу. Вихід із нинішньої політичної кризи можливий лише за умов глибокого розуміння її витоків. Замовчати чи спустити на гальмах через договорняки нинішню політичну кризу всередині правлячого класу не вдасться.

У Росії його заводи обслуговують ЗС РФ і ФСБ, в Україні ж він разом із племінником-регіоналом заробляє на ремонті судів

Це Савелій Житомирський. Він громадянин Російської Федерації. Очолює в Петербурзі кілька оборонних заводів, які виробляють системи спецзв'язку для російської армії та ФСБ. Будете сміятися, але фірма, яка належить Житомирському, в Київській області ремонтує суди. За наші бюджетні гроші.

Вітрина корупції

Час би вже зрозуміти, що корупційна модель управління державою реанімації вже не піддається. Зжерши дочиста заражений нею державний організм, сьогодні вона живе лише зовнішніми вливаннями, зрештою лише доброю волею тих, хто ще сподівається вилікувати уражене хворобою тіло.

Взаємини, стосунки й відносини – в чому полягає різниця

Професор Олександр Данилович Пономарів

"Взаємини" має тільки множину і означає стосунки між людьми. "Стосунки" означає зв'язки між людьми і між державами, організаціями тощо. Наприклад: "Приятельські стосунки пов'язували Миколу Лисенка та Петра Чайковського" (Максим Рильський). "У постійних стосунках з Київською Руссю в ХІІ ст. перебувало Закавказзя" (з підручника). "Відносини" використовують, як правило, в суспільно-політичному значенні: "міжнародні відносини", "економічні відносини" й под.

Про види надлишковості, які присутні в шкільній освіті

Сьогодні поняття "школа" не повинне асоціюватись із будівлею. Це певна субкультура, яка дає відчуття свободи та почуття приналежності до спільноти. Школа – це певний стиль пізнавальної активності, який базується на побудові позитивних стосунків між учнями та вчителями, на підтримці процесу взаємного розвитку.

Бракує свіжих ідей для селфі? Підкаже голова Київської ОДА Мельничук. ФОТО

Зауважте жест – тут однозначно йдеться не про мир. Ні, саме про чергову перемогу. Байдуже, що криваву і над зайцем, адже де як не в клані Мельничуків мають чудово знати: неважливих здобутків не буває. Нехай і поназбиралось їх уже мало не як у Брежнєва.

Куди летять невловимі думки

Часом до тебе приходять думки, які здаються дуже важливими, ти відчуваєш, як вони просто змінюють тканину твоєї свідомості, ти мав би їх записати, ти мав би дати їм форму й тіло – але вони чомусь відлітають, відлітають назавжди, і ти будь-що намагаєшся їх згадати, ти ганяєшся за ними всіма кутками своєї пам'яті, ти шукаєш зачіпки та свідчення, але все марно, і ти думаєш, що щось втратив, щось дуже вартісне, хоча навіть не встиг побачити їхні форми...

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини