MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 9 лютого 2016

1978 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 9 лютого

Особливий статус для окупованих Донбасу та Криму. Чому його слід надати і яким він має бути

Маємо продумати, в якій формі інтегровувати і території, і людей з тих теиторій, як проводити сепарацію злочинців, якими правами наділяти тих, хто так чи інакше відмовився від українського громадянства. А це можна робити тільки надавши тим територіям "особливого статусу". Зрештою, вони про це самі весь час торочать... Отож, про особливий статус ОРДО, ОРЛО та Криму.

"Усе має свій початок і кінець", – колишній представник України в ООН Сергеєв іде з МЗС

На посаді представника України в ООН Юрій Сергеєв став одним із найвідоміших українських дипломатів, насамперед - завдяки трансляції в Україні засідання Ради безпеки ООН. "Зрештою, Україні можна служити різними способами! Все буде неодмінно добре!" - коментуючи рішення завершити дипломатичну кар'єру, запевнив пан Сергеєв.

Які ринки можуть замінити нам Росію – думка

Ми тільки на початку нашого шляху до повномасштабного виходу української аграрної продукції на ринки Азії. За сприятливих умов на світових ринках і продовженню нашої активної роботи по просуванню українських товарів, ми легко можемо перейти позначку експорту в $10 млрд щорічно.

IT-реформа – на часі для України

Україна є одним із найбільших експортерів інтелектуальної власності в сфері ІТ, має величезний кадровий ІТ-потенціал. При цьому законодавча база ІТ, яка налічує понад 300 законів та нормативних актів, є або настільки застарілою, що назавжди відстала від динаміки світового розвитку, або просто не імплементована.

Неймовірні держзакупівлі: комунальне підприємство хотіло придбати тисячі літрів горілки, пива і коньяку

Не можу мовчати про успіхи коллег у боротьбі за чесні та еффективні закупівлі. Вони круті! Закликаємо всіх підключатись до процессу – від нас дані та алгоритми, від вас – дослідження ситуації, тиск на владу та розголос.

Суть нинішньої політичної кризи

Найбільші небезпеки України: 1) меркантильні цінності українського правлячого класу, його торгашеський (невиробничий і неінноваційний) характер; 2) відсутність державницького мислення у правлячого класу, відсутність у нього патріотизму, орієнтація на життя поза країною, мародерське сприйняття України як витратного ресурсу; 3) відсутність рефлексивності правлячого класу навіть у підпорядкуванні зовнішньому управлінню (нездатність досягти легітимності та легальності).

Власників занедбаних будівель пропонують штрафувати за порушення благоустрою. ФОТО

Чому вкрадені у громади будинки їхні власники не утримують у належному стані? Чому в центрі Печерська біля 89-ої школи на вулиці Різницький вже більше тридцяти років стоїть відселений будинок, що знахоиться в аварійному стані?

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини