MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 22 березня 2016

2523 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 22 березня

Російський суд визнав Надію Савченко винною. 22 роки колонії

У суду "немає жодних сумнівів у винуватості Савченко за всіма пунктами звинувачень". Після цих слів судді Савченко заспівала і суд оголосив перерву п'ять хвилин. Нардеп Рябчин зазначив, російські журналісти не зрозуміли, про що співала Савченко. Депутат Євтушко заспівав для них "Горіла шина, палала" ще раз.

В аеропорту Брюсселя пролунали вибухи, загинуло 17 осіб. ФОТО, ВІДЕО

Люди тікали з терміналу. Сьогодні, 22 березня, в аеропорту міста Брюссель у Бельгії пролунали два гучних вибухи. ""Я був у дьюті-фрі в аеропорту Завентем і почув два дуже, дуже гучні вибухи. Відчував, як будівля рухається. Був також пил і диму. Я пішов туди, де стався вибух, і там були люди, які мали дуже заляканий і шокований вигляд".

Інфографіка про сьогоднішні теракти в Брюсселі

Терористична організація Росія підриває Європу

Свого часу так само скептично оцінювали роль ФСБ, коли підривали житлові будинки в Буйнакську, Москві, Волгодонську й інших містах. Тоді це називали тероризмом. А потім... Та спершу була хвиля "ха-ха". Навіщо, навіщо ФСБ підривати житлові будинки? "Ха-ха". Відтак стало не до сміху. Ви все ще смієтеся? Вам справді все ще смішно, що за вибухами в Брюсселі може стояти терористична організація Росія?

Яресько заявила, що готова сформувати технократичний уряд

На мою думку, впоратися з цими завданнями за такої політичної ситуації може лише технократичний уряд – тобто команда "нічиїх" людей, які не мають політичного минулого, не підпорядковуються жодному з олігархів чи "друзів" політиків і не мають політичних амбіцій на майбутнє. Я готова зібрати таку команду, яка прямо зараз здатна працювати на інтерес усієї країни, усіх її громадян, а не окремих політичних чи бізнес-груп.

Порошенко зробив заяву з приводу вироку Савченко і закликав Путіна виконати обіцянку

"Це було ганебне на весь світ судилище, яке країна-агресор влаштувала проти українського Офіцера з великої літери, яка, як і належить, захищала свою землю від ворожих посягань", – сказав Порошенко. Також президент закликав Путіна виконати обіцянку, дану під час зустрічей в нормандської форматі. "Путін під час зустрічей у нормандської форматі заявляв, що після так званого судового рішення поверне Надію Савченко Україні. Настав момент виконати цю обіцянку", – нагадав Порошенко.

У СБУ відповіли на "придурка" Медведєва

Яка бурхлива реакція на припущення щодо можливого російського сліду в терактах у Брюсселі. Культура вищого російського політичного керівництва не викликає подиву. На нашу думку, "придурками" і "дегенератами" слід називати тих, хто посилає своїх співгромадян – цивільних та військових – на неоголошену війну з народом-сусідом; а коли ті повертаються додому понівеченими або в рефрижераторах – відмовляються від них зі словами "мы вас туда не посылали". Так хто є хто? "Ла-ла-ла-ла..."

У Києві – прощання з Гонгадзе. ФОТО

Церемонія прощання проходить на Подолі у церкві Миколи Чудотворця Набережного, куди труну з тілом привезли у вівторок вранці. Вдова журналіста Мирослава хотіла, щоб прощання з Гією було тихим, приватним, для найближчих людей. Однак інформація про поховання потрапила в медіа, тож до церкви прийшло багато людей, журналісти ведуть активну зйомку.

Активісти вимагають арешту Медведчука та заборони "Українського вибору"

Інформаційні пікети відбуваються біля управлінь СБУ, прокуратури, обласних адміністрацій. Активісти ознайомлюють чиновників та правоохоронців із фактами злочинної діяльності Медведчука й "Антиукраинского выбора", а також збирають підписи громадян під заявами до СБУ та ГПУ. В параламенті теж триває збір підписів. Окрім цього, можна підписати й електронну петицію.

Перейменування: вартість зміни табличок уже включена в квартплату

Останнім часом почала поширюватися інформація, що нібито заміна дороговказів і табличок на будинках вулиць, перейменованих у рамках декомунізації, неможлива через брак коштів. Є намагання перекласти ці видатки на мешканців багатоквартирних будинків. Подібні спроби – незаконні. Чому – пояснюють юристи Ураїнського інституту національної пам'яті.

Бойовий грузинський танець перед посольством РФ на підтримку Савченко. ВІДЕО

У Тбілісі під будівлею посольства РФ під час акції напідтримку української льотчиці Надії Савченко танцюристи балету "Сухішвілі" виконали танок.

Бойовий грузинський танець перед посольством Росії в Тбілісі, в підтримку Надії Савченко!!!#FreeSavchenko

Опубліковано Україна 21 березень 2016 р.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини