MENU

СТБ продукує нове насильство – Червакова

834 0

Люди! Не робіть з мене героя! Це не політичний крок. Своїм уходом я лише хочу привернути увагу до неприпустимості пропаганди насильства на телебаченні. Вбивства, самогубства, згвалтування - це теж частина життя, яку неможна замовчувати. Але подавати їх як природні пересічні події - дуже небезпечно. Ми живемо у хворому суспільстві, де мало хто здатен сприймати критично те, що показують по телебаченню.

Історії про вбивства стають для людей не приводом для осуду, а прикладом для наслідування. Тим, що ми говоримо про насильство, ми продукуємо нове насильство. Ми дожилися до такого, що громадяни на вулицях вже вбивають одне одного. Телебачення винно в цьому не в останню чергу.

Ще раз щодо СТБ. Я політичний журналіст. У Вікнах зараз сюжетів про політику - мінімум. Ніша, яку я займала, зникла, ця епоха пішла в минуле. Коли я говорю про незгоду з редакційною політикою, то маю на увазі саме неприпустимість великої кількості сюжетів про насильницькі дії. Пріорітети редакції відрізняютья від моєї думки. Тому я залишила своє робоче місце. Ось і все.

Olga Chervakova


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини