MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 7 вересня 2016

2388 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 7 вересня

Журналістам нецікаві суди щодо розстрілу Небесної cотні в центрі Києва. ВІДЕО

У суді у справі вбивств українців на Майдані незалежності під час Революції гідності практично немає журналістів. Невідомо, чи працівники мас-медіа не знають інформацію про це, чи їм просто нецікаво. Журналістка Дарина Феденко розповідає, що вчора на засіданні відбувалися історичні події. Доведено факт, що куля, якою вбито майданівця Леоніда Полянського, була випущена з автомата Дмитра Садовника. Це командир "Беркута", який втік з-під арешту.

Умерова випустили із психіатричної лікарні

Заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеров вийшов із психіатричної лікарні, де його насильно утримувала окупаційна влада РФ. Про це повідомили дочка Умерова Айше та адвокат Марк Фейгін. Тепер, за словами Фейгіна, захист буде домагатися зняття з Умерова звинувачення за статтею 280. Нагадаємо,11 серпня в окупованому Російською Федерацією  Криму в судовому порядку окупанти призначили примусову психіатричну експертизу Ільмі Умерову.

Мова повинна йти не про реінтеграцію, а про деокупацію Криму – Джемілєв. ВІДЕО

Мова повинна йти не про реінтеграцію, а про деокупацію, тобто визволення Криму від окупації. На цьому акцентував увагу Уповноважений президента України у справах кримськотатарського народу, народний депутат Мустафа Джемілєв на сьогоднішньому засіданні в парламенті. "Тому що Крим відійшов від України не в результаті якоїсь дезінтеграції, а в результаті зухвалої окупації нашої території іноземної державою", – пояснив він, коментуючи урядову програму.

Осінь політики: в чому небезпека останніх місяців 2016 року

Якщо президентські вибори в США виграє Гілларі Клінтон (як видається зараз), Росія зіткнеться з адміністрацією, запаленою бажанням приструнити її, вбачаючи в ній найбільшу країну-парію світу. Клінтон зневажає російського лідера (і позаочі дуже потішно й безпомилково імітує його мачистську мову тіла). Вона та її радники-яструби критикують украй обережний підхід до Кремля Білого дому на чолі з Бараком Обамою та егоцентричний, непередбачуваний підхід нинішнього держсекретаря Джона Керрі. Утім, Клінтон не заїде в Білий дім щонайменше до січня.

Підтримка буде? Навіщо Пентагон ініціює діалог з Україною

На саміті G20 Обама продемонстрував незмінність американської політики щодо врегулювання конфлікту на Сході України. Якщо проаналізувати всі повідомлення, висловлені після зустрічі російського та американського президентів, бачимо, що Путіну під час перемовин не вдалося досягти своєї мети. Пропозиції президента РФ не почули. Окрім цього, США продовжують санкції. Про зміцнення наших позицій свідчить і те, що напередодні саміту в Китаї, Америка повідомила про розширення антиросійських санкцій через анексію Криму. Всі ці тези можна співставити з майбутніми перемовинами Пентагону з Україною.

Польові нотатки з Мінська: ОРДЛО та РФ свідомо йдуть на зрив переговорного процесу

ОРДЛО та РФ вносить деструктив у переговорний процес, якого і так вистачає. Саме ці дії дають Україні право звинувачувати опонентів у маніпуляціях в політичному питанні, про які всі повинні знати. Позиція України незмінна: вибори після реалізації повного та беззастережного безпекового блоку на основі українського законодавства, Конституції та міжнародних стандартів. Партії, ЦВК, трансляція українських медіа та доступ журналістів, свобода слова, участь у виборах переселенців. І лише український парламент прийматиме рішення відповідно до української Конституції в частині власної юрисдикції та норми щодо суверенності і незалежності.

Одне неписане правило української політики

Почав брехати – бреши з фантазією та постійно. Не розмінюйся на напівправду. Типове інтерв'ю "середнього" українського депутата повинно мати десь такий вигляд: "Є будинок?" – "Немає." – "Де живете?" – "Друзі пустили пожити." – "У триповерховий маєток?" – "У мене гарні друзі." – "А це не корупція, жити за чужий рахунок?" – "Я плачу із зарплати за комуналку." – "І зарплати депутата вистачає?" – "А я не палю електрику і читаю при свічах." – "А де телефон заряджаєте?" – "У машині." – "Власній?" – "Орендованій."

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини