MENU

Пшонка создаёт новую фракцию «За Юлю»

1743 1

 

Пшонка (Андрій) не просто перейшов в опозицію, а готовий очолити боротьбу за звільнення Тимошенко. Це прямо випливає із заяви його політичного сина Сергія Міщенка. Із-за обрію на Банкові зійшло ще одне опозиційне сонце. Коли з місяць тому керівництво «Батьківщини» розповідало про план АП відбрунькувати від цієї фракції ще одну - «За Юлю», над заявою ледве не сміялися.

 

В четвер Сергій Міщенко розповів, ніби є таки вже охочі створити фракцію «справжніх бютівців», які займуться реальним захистом Юлії Володимирівни. Першим до такої фракції готовий вступити Сергій Міщенко-Пшонка, який свого часу не просто проголосував за призначення Пшонки генпрокурором, а назвав його «батьком».

 

Наступного дня Міщенко-Пшонка шокованій Юлії Тимошенко прислав величезний букет - ледве проліз у ворота на Турівській. Виявилося, що цими квітами родина Міщенків-Пшонок планувала усипати шлях Юлії Володимирівни до Лук'янівки. «Тато» Сергія Міщенка посадив Юлю, що не завадило «синулі» побудувати свою виборчу кампанію на солідарності з ув'язненою його прокурорським «папою» Юлею. А тепер знову рветься її визволяти. Чи не простіще поклопотати перед «батьком»?

 

Олег МЕДВЕДЄВ

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини