MENU

Штабу Объединённой оппозиции запретили арендовать помещение в Донецке

1861 2

Известный донецкий журналист Сергей Фурманюк на своей странице в Facebook сообщил срочную информацию о том, что в Донецке штабу Объединённой оппозиции неожиданно отказали в аренде помещения для встречи Арсения Яценюка с активом и будущими членами избирательных комиссий. Встреча запланированна на 24 мая 2012 года.

«Сьогодні адміністрація готелю «Шахтар Плаза» (колишній «Шахтер») відмовила виборчому штабу об'єднаної опозиції в оренді конференц-зали для завтрашньої зустрічі Арсенія Яценюка з громадським і партійним активом міста і області. Планувалося, що лідер Фронту Змін презентує учасникам проект передвиборчої Програми з метою її подальшого обговорення.

Відмовляючи, представник адміністрації готелю сказав, що він мав відмовити в оренді зали ще вчора, під приводом будь-якої причини (заборона санстанції, поломка вентиляції, небезпека для життя людей), але не зробив того, бо організатори заходу самі мали б зрозуміти, що опозиційним партіям не має місця в «Шахтар Плазі».

У зв'язку з таким розвитком подій зараз вирішується питання про пошук іншого приміщення, але більш ймовірно, що Яценюк виступатиме перед людьми на площі перед облдержадміністрацією. Але спочатку привітається з прихильниками на «Шахтар Плаза». Таким чином будуть відтворені події 31 жовтня 2003 року, коли Ющенко зустрічався з делегатами з'їзду блоку «Наша Україна» на сходинках готелю «Шахтёр» через те, що Колєсніков і Джарти за вказівкою прем'єр-міністра Януковича завадили проведенню опозиційного заходу у Палаці «Юність».», - пишет Фурманюк.

 

UAINFO

 

КОЛЕСНИКОВ БОРИС ВИКТОРОВИЧ. ДОСЬЕ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини