MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 11 липня 2019

1903 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 11 липня

Парламент ухвалив Виборчий кодекс із відкритими списками

Зранку 11 липня голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що залишилось всього 26 правок щодо перехідних положень до кодексу. Їх нардепи розглянули протягом 20 хвилин.

Один із ініціаторів законопроекту Олександр Черненко підкреслив, що головна поправка у тому, що закон набирає чинності з 1 грудня 2023 року, крім окремих пунктів. 

Зеленський і Путін вперше поговорили телефоном

"Ключовим питанням було звільнення полонених військових моряків. Також йшлося про повернення інших українських громадян, які утримуються на території РФ. Крім того, сторони обговорили продовження переговорів у Нормандському форматі", – йдеться у повідомленні.

Волошина: Зеленский, как некогда Путин, воюет с украинскими символами

Прекрасно, не правда ли? И это те же люди, которые при любом упоминании, что безусловным достижением последних пяти лет стало восстановления украинской армии, кричат: "Власть, Порошенко к армии не имели никакого отношения. Ее возродил украинский народ!" Вам не кажется, что фанаты Зеленского противоречат сами себе?

Спалена заживо у Запоріжжі дівчина відчула власну смерть? ФОТО

Два тижні тому дівчина опублікувала у соцмережі фото з підписом: "Якби мої ревнощі могли горіти, я спалила б усю планету". 

Земельна реформа й новий парламент: партії розповіли про своє ставлення до ринку землі

Я відкрито говорю товаровиробникам: зараз наша концепція – це виключно до українців юридичних осіб та фізичних осіб. Я вважаю, що після певних обставин, після того, як українцям буде наданий певний пріоритет на 5 років, 10 років, 7 років, це дискусія, все ж таки розглядати при значних обмеженнях допуск іноземців. Чому? Тому що це збільшення ліквідності, вартості, конкурентності землі, вже того активу, яким буде володіти українець. Я кажу фермерам: ви потім не дивуйтесь, що через 10 років ви вже володієте землею, але вона коштує 3 тисячі доларів, а не 30 тисяч, тому що нема ліквідності.

Зачем из мусульманских семей в Китае силой забирают детей?

Бежавшие оттуда уйгуры рассказывают, что в лагерях их бьют, пытают и эксплуатируют, принуждая отказываться от национальной идентичности.

В регионе впервые в мире была установлена система круглосуточного наблюдения за населением. Те, кто ведет себя хорошо с точки зрения властей, получают баллы, позволяющие лучше питаться, пользоваться транспортом и другими благами. За любой "проступок", даже за компьютерные игры, баллы снимаются, и человек попадает в "черный список".

Світоліна не змогла здолати Халеп у півфіналі найпрестижнішого турніру Wimbledon

Українська тенісистка Еліна Світоліна поступилася у півфіналі найпрестижнішого турніру серії "Великого шолому" Wimbledon. Вона програла румунській тенісистці Сімоні Халеп з рахунком 1:6, 3:6.

Підлітки вживають канабіс рідше, якщо це законно – вчені

Марк Андресон, один із авторів нового дослідження, каже, що його результати мають допомогти позбутися побоювань, які у багатьох людей викликає ідея легалізації канабісу.

Разом із колегами пан Андерсон проаналізував дані про 1,4 мільйона американських підлітків. За його словами, легалізація наркотику призводить до того, що його починають продавати відкрито, у ліцензованих точках, де в підлітків можуть попросити документи, що підтвердять їх вік. А от у нелегальних дилерів таких питань не виникне, пояснює він.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини