MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 6 вересня 2019

2381 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 6 вересня

Сім’я прем’єр-міністра заборгувала 21 тисячу за комунальні послуги – Слідство.Інфо

Окрім цього, 4 тисячі гривень боргу суд змушував заплатити за послуги ЖЕКу – в 2011 та 2015 роках. Також понад 1 тисячу гривень суд змусив заплатити прем’єра та його рідних у 2011 та 2014 році «Чернігівгазу». Загальна сума боргу сім’ї прем’єра за комунальні послуги складала понад 21 тисячу гривень. Чи сплатив прем’єр-міністр та його рідні ці борги, наразі невідомо.

Конституція нині дивним чином загрожує існуванню Української Держави – думка

Напевно Цемаха (разом з іншими) вже цього вікенду обміняють на українських в‘язнів Кремля. Багато хто критикує такий «прогин» Зеленського перед Путіним. Для такої критики є чимало серйозних підстав: потенційний підрив Західної коаліції на підтримку України (яка й так вже на ладан дихає – читайте нещодавній виступ Макрона перед французькими дипломатами); фактичне звільнення від покарання військового злочинця, якого підозрюють у причетності до вбивства майже 300 мирних громадян; обмін політичних в‘язнів та незаконно утримуваних військовополонених на військових злочинців, що є прямою спонукою для Кремля брати в полон нових і нових українських заручників...

Ахметов готовится к бою с Коломойским

Представление о снятии иммунитета с Вилкула и Колесникова Генпрокуратура (ГПУ) внесла в парламент в мае 2018 года. Первому вменяли махинации с сельскохозяйственной землей в период его руководства Днепропетровской областной государственной администрацией. В представлении на второго говорилось, что, будучи председателем Агентства госимущества, он способствовал отчуждению объектов государственной недвижимости в Днепре.

У Києві чоловік влаштував стрілянину в тролейбусі, є поранені. ФОТО

Двох потерпілих, 28-ми років та 43-х років, госпіталізували з вогнепальними пораненнями. Їм надають медичну допомогу. Згодом буде встановлено ступінь тяжкості тілесних ушкоджень. За інформацією лікарів, життю постраждалих нічого не загрожує.

Беларусь и Россия: что подпишут Лукашенко с Путиным в декабре

«После дорожных карт начнется работа над нормативными актами в течение 2020 года. Если взять таможню, то там практически все унифицировано еще в рамках ЕАЭС. Если какие-то другие сферы, там люди еще даже не понимают масштабы необходимых изменений», – заявил министр экономики Беларуси Дмитрий Крутой.

Der Spiegel: Немецкая политика умиротворения в отношениях с Россией потерпела провал

"В Германии широко представлены три крупных российских спецслужбы - ФСБ, СВР и ГРУ, – указал эксперт. – Частично они работают под дипломатическим прикрытием, то есть в посольствах, но также действуют в стране в условиях полной секретности. (...) Однако арестованный не производит у меня впечатления профессионального офицера спецслужбы".

Чому варто подивитись фільм про Іловайськ

На питання про малу кількість глядачів, працівник кінотеатру відповів: "Та це час і день такі".

Так, 18-та вечора, будній день. Ще один сеанс із двох, виділених на цей фільм, був о 12-ій. З часом цьому фільму точно не пощастило. Як і фільму "Заборонений", який зараз іде в Одесі. Час – 12.00 і 18.30.

Комаровский объяснил как правильно стирать детские вещи

Именно благодаря этим факторам материнство в значительной степени перестало быть подвигом и значительно приблизилось к тому, чем материнство, собственно, и должно быть – счастьем и праздником.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини