MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 26 вересня 2019

307 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 26 вересня

Зеленский станет более осторожным в своем общении с западными лидерами – Фесенко

Публикация стенограммы этого разговора конечно же создаст некоторые, но далеко не критичные, проблемы для Президента Зеленского. Определенные политические осложнения для Президента Зеленского могут возникнуть в дальнейших контактах с представителями Демократической партии США и во взаимодействии с Президентом Франции Макроном и канцлером ФРГ Меркель.

Чому важливі інституції, а не прізвища. Пояснює Вакарчук

За цим шумом не чути й не видно іншої лінії – непублічної, але не менш явної: лінії на концентрацію влади в одних руках. Додаткові повноваження президента та його команди закладені в цілу низку ухвалених уже законів. Генеральний прокурор отримав можливість звільняти кого захоче. Нові міністри, завдяки закону про державну службу, можуть звільнити будь-кого в міністерствах.

Олег Винник приєднався до прихильників Путіна в акції "за мир"

"Я не хочу, щоб батьки оплакували своїх дітей. Я не хочу, щоб молоді дружини ставали вдовами і я не хочу, щоб страждали діти. Давайте не забувати, ми прийшли в цей світ, щоб навчитися любити, а не забирати життя один одного. Усім мир, всем мир", – каже в ролику Винник.

Нацрада не продовжила ліцензію "112 Україна"

Член Нацради Сергій Костинский, зачитуючи проект рішення, заявив, що "112 Україна" систематично порушував умови ліцензії та отримав кілька попереджень.

Діджиталізація в дії: приклад Ощадбанку

Зустріла привітна дівчина на вході. Повідомив що мені потрібно, відвела у зал до черги і пішла. Чекаю, черга не рухається, увесь процес живе своїм життям, хтось заходить і йде без черги хтось з черги, загалом повний хаос. Доки не обурилися й не зробили зауваження відносно проходження по черзі, остання не рухалася.

Умер бывший президент Франции Жак Ширак

По данным Le Monde, Ширак умер в четверг, 26 сентября, в возрасте 86 лет.

Її каса вільна! Виконавиця хіта "Охрана отмєна" Jerry Heil представила новий кліп

"У трек я вклала декілька основних месседжів. По-перше, іронічне ставлення до побуту, адже не існує нічого серйозного, тож єдиний правильний варіант дій в разі виникнення проблемної ситуації – висміяти її. По-друге, "люби мене дрищем і люби жиробасом" – прохання дівчини, головної героїні тексту, до хлопця побачити за зовнішньою оболонкою її душу, а не оцінювати "по обгортці", – коментує Jerry Heil.

ФІФА викрили у фальсифікації результатів премії The Best

У коментарі для Libertad Digital Баррера додатково роз'яснив ситуацію: "Я не голосував за Мессі. Я був дуже здивований, побачивши себе в списку капітанів збірних, які обрали Мессі, враховуючи те, що в цьому році я не голосував. ФІФА стверджує, що надіслала мені посилання для голосування на електронну пошту, але я його не отримував і проголосувати не міг. Як я з'явився у списку капітанів, які проголосували за Мессі, якщо я не міг проголосувати?"

Під які пісні небезпечно керувати машиною – дослідження вчених

Ось які треки виявилися найбезпечнішими:

1. Led Zeppelin – Stairway To Heaven;

2. Red Hot Chili Peppers – Under The Bridge;

3. Drake – God’s Plan;

4. Toto – Africa;

5. Khalid – Location.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини