MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 31 жовтня 2019

1380 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 31 жовтня

Акция "За Зеленского": вот такой она могла бы быть

Вторым эшелоном идет ключевая группа – сам президент, рядом Даниил Гетманцев и премьер Гончарук. За ними толпа предпринимателей – у каждого в руках кассовый аппарат, заявление в налоговую на закрытие, паспорт с польской рабочей визой и отступные на штраф. Зеленский держит плакат "Зробили их разом", предприниматели стыдливо прячут глаза. Замыкающим Андрей Герус с плакатом "Электричество из России – поправит наши дела!" В конце акции предпринимателя торжественно раздают по 200 гривен за участие – пусть привыкают к новой работе – старая скоро закончится.

Развод по-российски, или Украина продолжает жить в мечтах

Первое – развод семейный. В этой связи рекомендую посмотреть замечательную итальянскую комедию "Развод по-итальянски" с великолепным Марчелло Мастрояни в главной роли.

Второе – развод мостов. Наберите в ГУГЛ "Мосты Санкт-Петербурга" и увидите восхитительные пейзажи белых ночей на Неве.

Як покарають секс-скандаліста Яременка? У "Слузі народу" назвали три варіанти

Арахамія зазначив, що поки що питання "слуги" та його скандальної поведінки не виносили на фракцію, однак як голова фракції пообіцяв обов'язково зробити це.

Арахамія вбачає три можливості виходу із ситуації, що склалася:

– Яременко йде з посади голови парламентського комітету;

– секс-скандаліста виключають із фракції;

– "слуга" добровільно відмовляється від мандата.

Євген Дикий: Нам дозволяють випустити пару і далі ведуть до поразки. Бо ми – лохи

Фракція, в якій на дві з половиною сотні нардепів нема жодного ветерана нашої війни, кричить "Ганьба!" дівчині -волонтерці на інвалідному візку.

Блазня, який волав зі сцени Антимайдану, призначають до РНБО.

Ми всі спостерігаємо за цим шабашем знахабнілих від від безкарності реваншистів, капітулянтів та "п’ятої колони" РФ, щось розповідаємо їм про правила людської поведінки та про якісь там "червоні лінії". А їм по фіг. Вони, на відміну від нас, "не лохи" (с).

В Японии сгорел 500-летний замок из списка наследия ЮНЕСКО. ФОТО. ВИДЕО

В тушении участвовали более ста человек, но им мешал сильный ветер. Причина возгорания пока неизвестна. Перед пожаром сотрудники замка готовились к праздничным мероприятиям приводящегося там культурного фестиваля.

США бьют Турцию по больному месту – мнение

Согласно этому решению, меры в отношении конкретных лиц в политическом и военном руководстве, допустивших нарушение прав человека, будут приняты после соответствующих докладов о последствиях наступления в северной Сирии. Их активы в США будут заморожены, а въезд в страну запрещен. Отдельное расследование будет проведено в отношении личных финансов президента Эрдогана, и штрафные санкции будут наложены на Halkbank, близкий к турецкому президенту.

Netflix покаже серіал про українця Дем’янюка, звинуваченого у вбивстві 28 тис. євреїв

Документальний серіал розповідатиме про суд над українцем, який відбувався в Ізраїлі. У 1988 році Дем’янюка засудили до страти, пізніше покарання скасували через нестачу доказів. У 2009-му його видали Німеччині. Помер Дем’янюк 2012 року в будинку для літніх людей у Німеччині.

Унікальні кадри – NASA зафіксували зіткнення двох масивних галактик

NASA та Європейська космічна агенція опублікували фото "примарного обличчя", утвореного "титанічним" зіткненням двох масивних галактик за 700 млн світлових років від Землі.

Зіткнення на фото відбувається в системі під назвою Arp-Madore 2026-424. Його учасниці приблизно однакового розміру. А їхнє зіткнення вчені називають "титанічним". Кожне "око" на фото – це ядро галактики. "Ніс і рот" зроблені з кластерів новоутворених зірок. А обрис "обличчя" складають молоді блакитні зорі.

Від звичайних крапель для носа ваша дитина може потрапити до реанімації

Всього лиш маленька пляшечка засобу від нежитю здатна на набагато більше, ніж ви собі можете уявити. Багато з нас насправді не придає цьому значення. Ніколи не могла уявити, що сама можу потрапити в таку ситуацію, завжди намагаюсь дуже ретельно контролювати, щоб моїм дітям ніколи нічого зайвого в руки не потрапило.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини