MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 4 листопада 2019

816 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 4 листопада

Стара корупційна схема. Що саме планує будувати Гайдай на місці вже побудованого КПВВ "Золоте"?

На запитання журналіста, чи є згода від представників самопроголошеної "ЛНР" на відкриття КПВВ "Золоте", п. Гайдай відповів: "Так, є".

Примітно, що в цей же день, 29 жовтня, представник самопроголошеної "ЛНР" в гуманітарній підгрупі Контактної групи Ольга Кобцева заявила, що питання відкриття в Золотому контрольного пункту в'їзду-виїзду взагалі не обговорювалося на переговорах в Мінську.

Принуждение к миру. Зеленский начал реализацию Минска-3?

Как и прежде, украинское общество узнает об очередных этапах мирного урегулирования конфликта на востоке явочным порядком. Отведение войск преподносится как условие проведения "нормандской встречи" с участием Путина и не более. Хотя согласие на это лидеры Франции и Германии дадут лишь тогда, когда будет парафирован текст Минска-3 на уровне внешнеполитических советников. Именно поэтому подобную встречу и не могли организовать с февраля 2015 года.

Хто замовив Катю Гадзюк? Президент мовчить, але саме час показати, на чиєму він боці – Притула

Київський хлопець Роман Ратушний вже місяць переховується, живе не вдома та без мобільного зв'язку, бо йому прямо погрожують і обіцяють вбити. Вбити за те, що він захищає київські зелені зони від незаконної забудови. Хлопець просто хоче, щоб кияни могли як і раніше кататись на лижах у Протасовому Яру, а не дивитись там на незаконну бидло-забудову. А у відповідь – переслідування. І мовчання.

Бабченко: Толщина моей "шкуры" позволяет мне купаться в синильной кислоте

Была уже одна страна, в которой любящее своего Вову монобольшинство тоже гоготало: "яндекс кошелек забыл". Кстати, не знаю, из ботоферм это, или уже по велению сердец, но уже несколько раз в разных местах натыкался на одну и ту же фразу дословно: в тяжелые времена из страны сбегают только предатели.

Іншого шляху, крім як судитися із "Газпромом", не було й немає – Вітренко

Заплатити 18.5 мільярди доларів за положенням контракту про "бери або плати" й потім кожен наступний рік сплачувати більше 10 мільярдів? Нагадаю, загальна сума за цим положенням контракту до кінця 2019-го перевищила б 80 мільярдів доларів; ми в арбітражі її обнулили.

Stratfor: Беларусь – барометр отношений между Россией и Западом

Заявления Лукашенко могут показаться утрированными, но они все же отражают тревогу белорусов. Ощущение беспокойства вообще витало над форумом 7-8 октября. На нем – и это большая редкость для аналогичных встреч в рамках региона – представители России, США, Европейского союза, стран бывшего СССР и Китая собрались в попытке отыскать выполнимые решения проблем региональной безопасности.

Конец "Эры Меркель": борьба за наследство канцлера вступила в активную фазу

Как отмечает немецкий журнал «Шпигель» (Der Spiegel), сейчас ее больше волнует международный имидж, а заниматься немецкими делами ей просто неинтересно. Парижская «Монд» (Le Monde) пишет: «Партия Ангелы Меркель начинает кипеть. После поражения на выборах в Тюрингии ведущие христианские демократы «выходят из кустов» с критикой Ангелы Меркель». Хотя эту тему стараются обходить в немецких СМИ, но одной из причин нынешней дискуссии совершенно очевидно стало ухудшившееся состояние здоровья Ангелы Меркель и явные признаки снижения ее политической активности. Вопрос о кандидате в канцлеры будет обсуждаться на съезде ХДС в конце ноября.

Український фільм "Додому" потрапив до лонг-листу премії "Золотий глобус"

Це єдина українська стрічка, яка потрапила до переліку. Загалом до лонг-листу ввійшли 93 фільми з 65 країн світу.

Еліна Світоліна завершила тенісний сезон на шостому місці у рейтингу WTA

"Перша ракетка України Еліна Світоліна, яка дійшла до фіналу на Підсумковому турнірі в Шеньчжені, третій рік поспіль завершує сезон в топ-10 – цього разу на 6-му місці", – повідомляє Тенісний портал України.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини