MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 6 листопада 2019

531 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 6 листопада

Волох: Зеленський досі не дійшов висновку, що Путін – ворог

Узгодження рамок компромісу з суспільством і його (компромісу) широке обговорення до підписання підсумкових документів із другою стороною прирікає будь-які перемовини на крах – як тактично (бо відкриває другій стороні рамки компромісу і тим послаблює твою позицію), так і сутнісно, бо збуджене війною суспільство, його пасіонарії та алармісти рідко бувають готовими сприйняти поступки ворогові, і відповідальність за це зобов’язані брати на себе владні політики

Рябошапка вполне может быть креатурой Богдана – Яхно

И да, все-таки чувствуется причастность и схожесть позиции Рябошапки с позицией главы ОП Андреем Богданом. Имею в виду довольно неожиданное объяснение Рябошапки слов Владимира Зеленского про "100% моего прокурора" в разговоре с Дональдом Трампом. Мол, возможно Зеленский имел в виду Ивана Баканова, который на тот момент тоже рассматривался в качестве претендента на должность генпрокурора. С учётом конфликта между Богданом и Бакановым за кадровые назначения в СБУ – очень показательное заявление Рябошапки.

Ситуація із "Пластом" є лакмусовим папірцем, що свідчить про серйозні проблеми

Чи знову розглядатимуть закон про українські скаутські організації, невідомо. Як і багато чого іншого в нинішній Україні. Проте і такий закон, і державна підтримка національного скаутинґу конче потрібні. Ймовірно, не лише "Пласту", а всіх членів Національної організації скаутів України (НОСУ) – "Пласту", "Січі" та "СПОКу". 

Більше третини українців живуть без "заначки" на "чорний день" – опитування

За даними опитування, ще третина мають заощадження, яких вистачить на строк до двох місяців: менше, ніж на місяць (10%), на місяць (12%) і на два місяці (11%).

На строк від трьох до шести місяців вистачить заощаджень 11% українців, а 3% розраховують на те, що їм вистачить заощаджень більш ніж на сім місяців.

"Газпром" в очередной раз пытается взять "Нафтогаз" на слабо

Я о заявлении Миллера о том, что для подписания договора о транзите нужно выполнение двух условий: 1) забыть и простить долг, согласно Стокгольмского арбитража; 2) вернуть прямые поставки российского газа в Украину.

Надеюсь, украинская власть на это не поведётся. Мы сейчас в выигрышной ситуации на этом направлении. Если будет транзит, то и проблемы прямых поставок нет – можно закупать по реверсу. А прощать долг? С чего это вдруг?

Кто зарабатывает на тонущих в долгах россиянах

Долговая нагрузка россиян достигла максимума с 2012 года, сообщил на прошлой неделе Центральный банк. Тревожным регулятор считает рост числа тех, кто использует сразу несколько видов кредитов. Становится больше и «плохих долгов», платежи по которым просрочены. По данным Национального бюро кредитных историй, в яму погружаются все заемщики, но особенно самые бедные, с доходами менее 20 тыс. руб. в месяц.

Кремлю нужна полная "капитуляция" Беларуси – политолог

Нужно понимать, что Москва ведет широкомасштабную информационную атаку на Минск. Остался месяц до подписания так называемой программы по углублению интеграции, и, возможно, Минск продолжает блокировать важные пункты этой программы. 8 декабря Кремлю нужна полная “интеграционная капитуляция” Беларуси. Подписание документа должно выглядеть новым триумфом Путина. Поэтому Кремль использует любые методы воздействия – от экономических “финансово-нефтяных” до риторических.

Фільм українського режисера "Атлантида" отримав приз на фестивалі у Токіо

"Атлантида" – фільм про майбутню перемогу у війні з Росією та повернення окупованого Донбасу. Сюжет змальовує судоми перед остаточною руйнацією міфу індустріального Донбасу: на рівні промислового ландшафту, і насамперед – у людському вимірі.

ЗНО-2020: види завдань, критерії оцінювання та час виконання

У тесті з української мови та літератури буде загалом 58 завдань різної форми: 33 завдання з мови, 24 – з літератури та одне відкрите завдання з розгорнутою відповіддю.

"Великий футбол став великою політикою" – скандальний Ракицький оголосив про відхід зі збірної України

За словами Ракицького, він чекав виклику у збірну протягом усього 2019 року.

"Але великий футбол став великою політикою. Саме страхом керуються люди, які розсилають запрошення в національну команду. Не навичками футбольної майстерності ви апелюєте", – пише футболіст.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини