MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 8 листопада 2019

947 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 8 листопада

"100% свой" Рябошапка: ГПУ становится инструментом реванша

Есть в интервью ещё один момент. Намеки на привлечение к ответственности "причастных" к закону о люстрации. Оказывается, в том, что многим уволенным с государственной службы удавалось восстанавливаться через коррумпированные украинские суды, виноваты авторы закона, а не судьи. И именно с них господин Рябошапка предлагает удерживать суммы, которые выплатила держава в качестве компенсации. Что же касается предшественников, то их преследование вполне законно. 

Міністр Дубілет попросив надати йому державну охорону

"Я звернувся сьогодні в Управління державної охорони з проханням виділити мені охорону. Коли я йшов у Кабмін, я був впевнений, що моя посада буде настільки технократичною, що кому-кому, а мені це точно не знадобиться. Але, мабуть, не в українській політиці. Зараз навколо мене раптом з’явилось дві зони напруги", – пояснив міністр.

Митрополит Епіфаній висловив подяку Патріарху Феодору за офіційне визнання автокефалії ПЦУ

Для наших Церков це був справді історичний момент єднання у молитві: сьогодні у той самий час я звершив Божественну літургію у храмі великомученика Димитрія Солунського на Київщині в селі Бузова, за якою також молився та поминав Патріарха Олександрійського.

Міжнародний жіночий рух "За сімейні цінності" започатковує щорічну відзнаку Кращий дитячий тренер України. ФОТО

На нашій сторінці ми будемо знайомити вас із номінантами, досягненнями їх вихованців та сподіваємось, що завдяки цій нашій ініціативі, ви зможете допомогти своїм дітям обрати не лише спорт, яким захочеться займатися, а й знайти найкращого тренера, який допоможе робити перші кроки в олімпійській кар‘єрі!

30 років єдності: як столиця Німеччини святкує падіння Берлінського муру. ФОТО

З нагоди ювілею по всій Німеччині та в інших містах світу проходять тематичні заходи. Звісно, найбільш яскраві та значущі з них – в Берліні, місті, протягом понад 40 років розділеному на кілька частин різною владою. Так, з 4 по 10 листопада в Берліні проходить великий фестиваль Die Berliner Festivalwoche, під час якого по різних частинах міста, головним чином там, де свого часу пролягала Берлінська стіна, встановлені тематичні інсталяції, демонструються проекції з архівними кадрами та пізнавальною інформацією, а також влаштовуються різноманітні екскурсії, концерти, кінопокази та дискусії.

Wprost: Макрон – полезный идиот Кремля

Европа вела себя пассивно и в отношении сирийской войны, хотя как раз Франция наряду с США и Великобританией была одной из немногих стран, пытавшихся играть в Сирии активную роль, пока там не появились россияне. Возможно, дело было во французском колониальном прошлом этой страны, и, возможно, именно из-за него Макрона так обидело, что американцы вывели свои силы, не посоветовавшись с ним. Впрочем, он говорит об этом всем прямо в интервью изданию «Экономист», где появились и остальные упоминавшиеся выше тезисы.

Держдеп США ліквідує посаду спецпредставника по Україні – ЗМІ

Видання зазначає, що рішення про її скасування стало першим відчутним сигналом про те, що наслідки від процесу імпічменту залишать відчутний слід в американській політиці щодо України, яка зараз в епіцентрі битви за президентство Дональда Трампа.

"Вдячна долі". Катерина Кухар розповіла про найближчу і найдорожчу людину у своєму житті

"В черговий раз вдячна долі за зустріч з найближчою і найдорожчою людиною в моєму житті. Уміння піклуватися про інших це, напевно, найважливіше в чоловікові. Дбати про свою сім'ю, про близьких і навіть про далеких. І зараз, третій рік поспіль, проводячи благодійний спектакль "Лускунчик", ти продовжуєш допомагати тим, хто цього потребує. Тим, хто ніколи не зможе сказати тобі дякую... ", – написала Катерина.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини