MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 21 листопада 2019

738 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 21 листопада

Це були дні щирості. Майдан показує, яке це велике щастя – бути справжніми

Ностальгія, з якою ми сьогодні згадуємо про Майдан – це туга за щирістю. Звичайно, і під час подій 2013–2014 року ми бачили людей, які намагалися використовувати народний протест заради власної вигоди. Але вони були в безумовній меншості порівняно з усіма тими, хто сприймав Майдан як справжній тріумф національного єднання, як демонстрацію здатності людей проявити свої найкращі вартості – вартості, про які вони до того часу навіть не підозрювали.

Вперед у совкове минуле: що не так із законом про "викривачів корупції"

На жаль, ухвалений Верховною Радою закон про "викривачів корупції" на викорінення корупції ніяк не вплине, але поверне до життя все ті ж старі "совкові" методи кулуарної боротьби – анонімні доноси. Якщо ви ще не в курсі, то ухвалений закон.

"Це дикий абсурд. Нам нема за що вибачатися": переселенець із Донбасу жорстко відповів Сивосі. ВІДЕО

"Після таких заяв мені дуже важко вживати цензурні вирази. Сергій Сивохо – старий учасник КВК і може втілити будь-який образ. Зараз йому ідеально пасував би образ "бабка Яга в тилу ворога", де вороги – це ми, а він у ролі засланця має допомогти нам вчасно й красиво оформити капітуляцію", – заявив журналіст.

"Російський тюнінг": як виглядають українські військові кораблі після мародерства росіян. ФОТО

"Просто кілька фоток "російського тюнінгу" від фахівців по дизайнам інтер'єру з духовної скрепної недобросусідської нафтової орди", – зазначив він в описі до фото.

"Перед законом все должны быть равны. И Петр Алексеевич тоже" — Кравчук о возможной посадке Порошенко

Я думаю, что тогда сыграл роль пример России. Когда там избрали президентом Бориса Ельцина, украинские политики сразу же заявили, что Украине нужен президент. Но скажу откровенно — моя позиция была отличной, я считал, что Украине нужно парламентское государство.

О "земельной реформе" Зеленского без эмоций. Сырые факты

Иностранцы – это пугалка, чтобы протянуть основную часть закона. Есть такая стратегия. Вот пример. Представьте, правительство предложит со всех граждан брать по 100 гривен на содержание "95 квартала", а еще – каждый день зверски избивать в эфире одного пенсионера и одного ветерана АТО. Поднимается срач, все против избиения. И ко второму чтению скандальная поправка исчезает. Но 100 гривен – остаются. То же самое и с землей. Тему с иностранцами запустят на референдум, и люди негодуя ее отвергнут. Правительство смирится и примет все остальное.

Глава МЗС Литви: вже 6 років українці жертвують життями, опираючись агресору

"Шість років від початку Майдану. Шість років з того часу, як тисячі людей вийшли на вулиці, вимагаючи свободи, гідності і європейського майбутнього для України. Шість років, як тисячі життів приносять у жертву, опираючись агресору. Литва твердо підтримує народ України", – написав Лінкявічюс.

У США вчені вперше "заморозили" пацієнта, щоб провести операцію

З "замороженими" пацієнтами можна працювати лише кілька хвилин, водночас вірогідність того, що вони виживуть – 5%. Науковці охолоджують тіло людини до 10-15 °C шляхом заміни всієї його крові "крижаним фізіологічним розчином". 

Спецслужби СРСР і вбивство Ярослава Галана. Знайомий почерк?

За кілька днів органи МГБ затримали одного зі співучасників – 18-річного студента Іларія Лукашевича, колишнього семінариста, і лише через два роки другого – Михайла Стахура з баптистської родини, якому власне і приписують убивство сокиркою, якою було нанесено десяток ударів, кожен з яких був смертельним. (На момент убивства йому не виповнилося навіть 17 років, себто був неповнолітнім).

"Ціна правди". Вийшов кліп до саундтреку фільму про Голодомор в Україні у виконанні Джамали

"Мене вразила історія, що послужила основою для картини. Події фільму розгортаються під час одного з найбільш трагічних періодів, що замовчувався десятиліттями. У центрі оповідання звичайний журналіст, який проявляє справжній героїзм, щоб донести інформацію про Голодомор до світової громадськості. Як ми знаємо, люди, які не бояться і борються за правду, платять за це високу ціну. Мені близька ця ідея, вона багато в чому перегукується з моєю творчістю", – розповіла співачка напередодні.

Состав сборной Украины на Евро: перед Шевченко сложнейший выбор

Хотя на самом деле перед главным тренером и его помощниками сейчас вообще не стоит вопрос, кого бы еще вызвать. Им придется решать намного более сложную задачу – кого выбросить из заявки на чемпионат Европы из тех, кто в этом году вызывался достаточно регулярно и хорошо знаком с командой.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини