MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 22 листопада 2019

849 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 22 листопада

Полгода Зеленского: никто не понимает, куда он ведет страну

Мне непонятна еще целая куча вещей. Социальная политика. Децентрализация. Декоммунизация. Борьба с коррупцией. Отношения с Коломойским. Почему не сидит Ахметов? Зачем свернули реформу судебной системы? Зачем берутся под тотальный контроль суды и силовые ведомства?

Справам Майдану – труба, а з Труби як із гуски вода?

20 листопада в Україні вибухнув черговий корупційний скандал. Напередодні ввечері з’явився телеграм-канал "Трубу прорвало", на якому хтось виклав низку розмов, записаних у кабінеті директора ДБР Романа Труби. У цих розмовах він, якщо коротко, виконує захцянки Офісу президента щодо розслідування або нерозслідування гучних кримінальних справ, втручається в роботу слідчих і каже своєму підлеглому, в.о. начальника першого управління Олегові Корецькому, який цікавиться,  як  ДБР розслідуватиме справи Майдану,  що не варто цим перейматися. "Та ну, б*ядь, не переймайся", якщо дослівно.

Краще б шапки крали: розкрилися деталі зґвалтування "слугою народу" Іванісовим

В адвокатських колах добре відомо, що з Кучмою можна було "домовитися" про помилування за велику суму. Й Іванісову пощастило народитися мажором. Його батько – Валерій Іванісов – великий підприємець, власник елітних по мірках 90-х років кафе, підприємств (ТОВ "Союз Паркінг"), які займалися міським транспортом. Чи не соромно Леоніду Даниловичу, що він помилував мерзотника, який побив і поглумився над людиною?

Телетайп: нищие не могут быть свободными, тупые не обладают достоинством

Глупец считает себя непогрешимым. Он ведет себя, как социальное животное: хочет есть – отбирает еду у слабого. Хочет совокупляться – покупает сексуальные услуги. Хочет карьеры – сексуальные услуги продает. Не умея думать о последствиях. Вообще, не умея думать.

Да, уважаемые сограждане и терпимые соотечественники, в дни, когда мы гордимся свершениями и скорбим о жертвах Революции Достоинства, приходится говорить о материях, достоинству противоположных – о глупости, аморальности, жадности.

На фронті загинув 24-річний командир артилерійського підрозділу

Полеглий захисник – родом із села Михля, що на Ізяславщині (Хмельницька область), проходив службу у 15-му реактивному артилерійському полку, який дислокується у Дрогобичі на Львівщині.

Вояк загинув під час виконання службових обов’язків на фронті сьогодні, 22 листопада. Інформацію про те, коли героєве тіло привезуть на Хмельниччину й коли відбудеться похорон, обіцяють повідомити згодом.

Аварія танкера в Одесі: рятувальники евакуювали весь екіпаж. ФОТО, ВІДЕО

Капітан танкера відмовлявся подавати сигнал SOS і евакуювати екіпаж без дозволу судновласника, зв'язатися з яким неможливо. Екіпаж судна складається з трьох осіб громадян України (капітан, старший механік і матрос).

Россия как ОРДЛО Европы

Чеснаков также пояснил, что именно Москва потребовала, чтобы это было сделано заранее, до саммита, "чтобы ограничить попытки Украины выйти в ходе переговоров за рамки Минских соглашений".

Будет ли опубликован итоговый текст или он будет носить закрытый характер, стороны решат непосредственно в Париже. При этом Чеснаков уточнил, что "нас он полностью устраивает".

Украина и Аргентина подписали важный документ о безвизе

Ранее гражданам двух стран разрешалось находиться на территории другого государства без виз 90 дней в течение года. Согласно изменениям, теперь разрешенный срок – 90 дней в течение полугода, то есть, 180 дней.

З експресом та ковзанкою: як Київ відсвяткує Новий рік та Різдво

Урочисте запалювання ялинок традиційно відбудеться у день Святого Миколая, 19 грудня о 19:00. За словами організаторів урочистостей, на Софійській площі її у цьому році прикрасять 750 іграшок у вигляді цукерок і чотири кілометри гірлянд теплого кольору, а навколо встановлять зірку і персонажів з Лускунчика та українських казок.

Кому – Голодомор, а кому – ікра. Як експрем'єра Франції у Харкові частували у 1933-ому

Підтримати голодну Україну готові були Ірландія, Італія, Норвегія і навіть Німеччина з новопризначеним райхсканцлером Адольфом Гітлером, який переслідував свої цілі, підкреслюючи негативне ставлення до комунізму.

Втім доступ комісіям міжнародних організацій, які були впевнені у катастрофі й лише намагалися з'ясувати її масштаби, був закритий. Пояснень і оцінок очікували від візитів до СРСР політиків, громадських діячів та офіційних осіб.

Даяна Ястремська претендує на звання новачка року, за сезон вона здобула два титули WTA

Конкуренцію другій ракетці України складуть Б’янка Андреєску (Канада), Корі Гауфф (США), Кароліна Мухова (Чехія), Олена Рибакіна (Казахстан) та Ярма Свентек.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини