MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 9 грудня 2019

373 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 9 грудня

Лідери "нормандської четвірки" сіли за один стіл – у Парижі почалася протокольна частина перемовин

До початку спільної зустрічі Володимир Зеленський вже провів двосторонні зустрічі з Ангелою Меркель та Еммануелем Макроном.

Чотири підстави не довіряти Зеленському перед Парижем

 іншого боку переговорного столу сидить досвідчений жорстокий вовк, який може збити з пантелику кого завгодно. А по інші боки переговорного столу сидять європейські лідери, які опікуються винятково інтересами своїх країн. Навіть найдосвідченіший лідер із потужною командою радників може схибити під таким тиском.

Максимум, чего можем добиться сегодня в Париже

Президент может быть заложником своих же обещаний быстрого мира. И это создает основные риски. Потому что перемирие возможно, быстрый мир может быть только на условиях Путина, ибо он начал войну и он ей управляет. А эти условия неприемлимы для Украины. У Украины же нет никаких рычагов, которые могут заставить Россию сдаться.

В'ятрович: Росія – наш КаРФаген. ВІДЕО

Після відновлення незалежності в 1991-го різні політики очолювали Україну. Але всі вони робили однакову помилку – будували свої стратегії на засадничо помилковій тезі: Росія не ворог, ворог – не Росія. Керівництво держави вірило – із Росією можна домовитися, із Росією можна торгувати, і навіть більше – Росії можна довіряти.

Ми зобов'язані спілкуватися зі своїми дітьми українською мовою – журналістка

Проте варто бути чесними: вихователі не завжди відважуються торкатися мовного питання з батьками. Серед сучасних татусів та мамусь багато зверхніх і лукавих, отож працівники освіти бояться зайвий раз наражати себе на сплеск агресії. Але хочу подякувати тим працівникам освіти, які на свій страх та ризик обговорюють питання мови з батьками.

Чому жоден з наших майданів не став справжньою революцією

Саме за це люди люблять будь-яку революцію: вона зваблює простими відповідями на складні питання, вона створює справжні та уявні соціальні ліфти і може бодай на мить перетворити невдаху на героя. Вона дає ілюзію самореалізації, потрібності та важливості. Саме тому так складно було розчистити центр Києва навесні 2014-го, коли Майдан втратив будь-який сенс. Бо люди не квапились повертатись у важкі будні, до своїх проблем, до своїх невдач, до своєї самоти. Повертатись до всієї складності життя, до відповідальності за власну долю і долю своїх ближніх.

Час прийшов? В УПЦ МП висвятили на єпископа колаборанта, який сприяв анексії Криму

Каллиник відомий тим, що активно сприяв окупації Криму Російською Федерацією навесні 2014 року. За що отримав відзнаку від окупантів і нею вельми похвалявся. Ще майже чотири роки тому в Лаврі його обрали на "вікарного єпископа" у Крим, але через розголос у пресі – досі побоювалися висвячували, бо такого кандидата могли просто заарештувати як пособника окупантів.

МВФ окреслив чіткі вимоги, без задоволення яких ніякої програми не буде

У перекладі з дипломатичної на загальнолюдську: "Переконайте нас, що вплив Коломойського на суди й економіку не зростає, а зменшується, "Приватбанк" йому не повернуть і грошима не компенсують, тоді програму буде схвалено".

У Люблінському воєводстві Польщі знайшли вбитими двох українців

Як зазначає видання, тіла вбитих виявлено в неділю приблизно о 14-й годині (за київським часом). Особа, яка знайшла вбитих українців, відразу повідомила про це поліцію. Місцеві поліцейські швидко виявили ймовірного вбивцю – також громадянина України.

Титул "Мисс Вселенная" получила темнокожая красотка. ФОТО, ВИДЕО

"Я выросла в мире, где женщины, которые выглядят, как я, с таким типом кожи и волос, никогда не считались красивыми. Думаю, пришло время положить этому конец сегодня. Я хочу, чтобы дети смотрели на меня, видели мое лицо и видели свои лица, отражающиеся в моем", – заявила темнокожая Зозибини.

WADA на 4 роки заборонила Росії брати участь у великих змаганнях

Виконавчий комітет Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA) на чотири роки позбавив Росію права брати участь у великих міжнародних змаганнях, зокрема Олімпіадах та чемпіонатах світу.

Трамп предостерег Пхеньян от провокаций в ядерном разоружении

У азиатской страны есть "огромный экономический потенциал", но она должна "провести денуклеаризацию, как обещано", подчеркнул Трамп.

По его словам, "НАТО, Китай, Россия, Япония и целый мир едины в этом вопросе". Ким Чен Ын не хочет "сводить на нет особые отношения" с президентом США или "вмешиваться в президентские выборы" в ноябре 2020 года, добавил глава Белого дома.

НАТО не считает Россию врагом, но не закрывает глаз на ее агрессию – Столтенберг

Он подчеркнул, что Альянс не закрывает глаз на агрессию РФ и заверил, что НАТО будет пытаться действовать диалогом там, где это возможно.

Сім уроків Фінляндії для України – як дати відсіч московській агресії

80-річчя нападу СРСР на Фінляндію – добра нагода ще раз замислитися над тим, що ж саме допомогло фінам вистояти у двобої з незрівнянно сильнішим ворогом. Не виключено, що в найближчому майбутньому на нас чекають випробування, порівняно з якими інтервенція Росії в Криму й на Донбасі здасться дрібною сутичкою. І щоби встояти, треба бути до цього готовими. Отже, як це вдалося фінам?

Шамани, Карпати та море. ONUKA представила новий видовищний кліп. ФОТО, ВІДЕО

ONUKA представила довгоочікуване відео. Це шосте відео гурту. І знову автором образів стала дизайнерка Леся Патока. За сюжетом – казкові герої з гір, річок та полів під звуки трембіт, цимбал і телинок сходяться в спільному танку. Режисером кліп став чоловік Нати Жижченко і її саундпродюсер Євген Філатов.

Пять ежедневных привычек, которые продлят молодость

Современный образ жизни, ежедневные стрессы, неправильное питание, плохая экология и многое-многое другое, из чего фактически состоит наша жизнь и чем она окружена, быстро старит наш организм. Противостоять этому можно только, если «привить» себе ежедневные здоровые привычки, продлевающие молодость и сохраняющие здоровье и красоту.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTub

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини