MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 17 грудня 2019

568 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 17 грудня

Проти продажу землі: урядовий квартал перекрито через акцію протесту. ФОТО

Вулиця Грушевського у центрі Києва поблизу будівлі Верховної Ради заблокована учасниками акцій протесту.

Під парламентом зібралися люди під прапорами "Національного корпусу", а також представники партії “Батьківщина” та ВО “Свобода”, які виступають проти ухвалення закону про продаж землі.

Рада підтримала закон про державне визнання Пласту

Як зазначив голова Комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту Андрій Кожем'якін, із закону було вилучено норми, які «суперечать законодавству та порушують принципи рівності громадських організацій».

"Вибачте лисого глупця, пресвята погорілиця". "Вечірній квартал" присвятив новий номер Гонтаревій

"У жінки прошу пробачення, знову збудуєм дачу вам, гроші зберем на карточку, на "Дельта банку" карточку. Те, що лунала пісня ця, вибачте лисого глупця во ім’я сина і отця, пресвята погорілиця", – заспівав актор Євген Кошовий зі сцени.

Переродження України неминуче, хоч і дуже-дуже болісне – блогер

Руїна накриває усе штучне та не наше. Мертве відходить до світу мертвих. А живе відроджується в наших серцях та душах. Нас чекає навіть не перезаснування. Нас чекає переродження. Переродження суспільних принципів утворення формальних спільнот.

Переродження неминуче та дуже-дуже болісне. Усе, що формально мало значення мусить відмерти та відпасти. А те, що лишиться, й буде тим реальним українським світом. І мова тут, на жаль, не грає механічної ролі. І кров, не грає механічної ролі. Лише світогляд з розумінням своєї людської суті. А ще розуміння свого місця у Світі. Свого, спільного, колективного місця у Світі людей. Одного на всіх, незалежно від формальних ознак.

Автогаз по 18 грн/л с нового года: почему дорожает социальное топливо

Почти 3 млн украинцев будет заправляться на 5 грн/л дороже с нового года. Автогаз (пропан-бутан) – наиболее массовое среди частных автовладельцев и социальное топливо с большой вероятностью подорожает.

Это произойдет, если "Слуги народа" проголосуют за законопроект номер 2317 с правкой депутатки, экс-журналиста телеканала "1+1" Ольги Василевской-Смаглюк, публично поддержанной главой комитета по ТЭК Андреем Герусом.

Грудень місяць, а долар не зростає. Що буде далі?

В голові крутяться думки — хто ж винен цього разу в бідах простої людини? Хочеться звично повісити всіх собак на Гонтареву, але вона вже півтора роки по закордонах. Порох? Він багато кричить з телевізора, але теж не при ділах. Нова влада Зе? Ті теж не втручаються в політику Нацбанку, їм МВФ не дозволяє. Кажуть люди, що є якісь папірці ОВДП, за якими полюють іноземці. Але це, напевно, брехня! Кому треба українські борги?

У СІЗО Кропивницького ув'язнені зчинили бунт – екс-голова пенітенціарної служби

"Коли намагалися вивезти третього – головного "смотрящего" Арсена – співробітники слідчого ізолятора не дуже сприяли вивозу, дали йому можливість вільно пересуватися, зібрати речі, попрощатися з усіма, поцілуватися, що останній використав для того, щоб не підкорятися вимогам і адміністрації СІЗО, і поліції, а закликав інших в'язнів до непокори та... супротиву", – зазначив Старенький.

CNN: Російський корабель здійснював "небезпечні маневри" біля берегів США

Корабель, за словами чиновника, не використав ходові вогні в умовах поганої видимості. Крім того, росіяни не реагували на сигнали комерційних суден, що намагались пришвартуватись поблизу так, щоб уникнути зіткнення.

Стало відомо ім'я висланого з Німеччини шпигуна РФ

Він народився 1984 року в місті Гуково біля російсько-українського кордону. У 2005 році у віці 21 року він поїхав до Москви, щоб навчатися там в гірничому університеті. В університеті він познайомився зі своєю майбутньою дружиною Жанною, потім обох завербувала російська військова розвідка ГРУ, йдеться у матеріалі. Дружина мешкала із Суцьким у Берліні до грудня.

Китайский щит Лукашенко

Мало того, что Украина не хочет подписывать кабальный и невыгодный газовый договор с Россией и не боится военной угрозы вторжения на Донбассе, теперь и президент Белоруссии Лукашенко, обещавший 20 декабря сделать Путину "новогодний подарок" – сдать свою страну в аренду Кремлю, успел получить от Китая спасательный круг. Китай, не побоявшись гнева Путина, выдал Белоруссии срочный кредит в 500 млн долларов.

Оголошено номінантів музичної премії YUNA 2020

За нагороди в цьому році поруч із такими авторитетними виконавцями як Время и Стекло, The HARDKISS, Бумбокс будуть сперечатися яскраві новачки української сцени Jerry Heil, alyona alyona, Khayat, Alina Pash, MARUV та інші.

Вчені спростували найпопулярніші міфи про шкідливість сала

Ми повинні пишатися і трохи більше знати про те, що українці дійсно вміли вирощувати свиней, а також зберігати і обробляти сало. Це дуже важливо. Наприклад, у XVII столітті історія сала пов’язана із виробництвом винокуріння, тобто з виробництвом горілки. Горілка викурювалася із зерна і залишки згодовували свиням.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTub

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини