MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 24 грудня 2019

844 1

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 24 грудня

"У це світле свято забудьмо про чвари": Зеленський привітав християн західного обряду з Різдвом Христовим

У це світле свято забудьмо про чвари. Це вечір злагоди та єднання. Кожен з нас прагне, щоб якнайшвидше до кожної української домівки прийшов мир. Згадаймо сьогодні, що мир починається з нас, з нашого прийняття одне одного, поваги, з нашого вміння любити.

Стефанчука слід позиціонувати як "тещиного квартиранта" – Бала

Коли побачив Стефанчука, який у програмі Шустера задовбував своїми словами про філософію під час голосування у Верховній Раді та 73% на виборах, все чекав, що хтось його спитає про тещину квартиру, але ніхто навіть не згадав.

Вакарчук выступил на новогоднем корпоративе за €100 тысяч

Со ссылкой на Telegram-канал "Новина" указывается, что за выступление группа получила €100 тысяч, а по райдеру фото- и видеосъемка были запрещены.

Тышкевич: Мы на пороге грандиозного шухера. ВИДЕО

Ответить интересно, тем более, что мы с коллегами по Институту будущего подготовили текст и в момент премьеры данного видео уже пройдёт первая презентация документа. Моя доля работы – темы внутренней политики и Донбасса. Считаю необходимым кратко поделиться мыслями с подписчиками. Ответ на большинство озвученных вопросов – нет. Хаоса не будет, зрады тоже. Но одновременно с этим мы на "пороге грандиозного шухера".

Новый договор о транзите газа: победа, не дающая расслабиться

Новый договор, по словам представителей украинского правительства, будет заключен сроком на пять лет с возможностью пролонгации на десять лет с гарантированными минимальными объемами транзита в 2020 году на уровне 65 миллиардов кубических метров газа, а в 2021-2024 годах – ежегодно по 40 миллиардов кубических метров газа. 

Віддати Росії беркутівців-убивць – це верх цинізму

Мабуть, дехто цинічно скаже, що ті, хто загинув, мали такі ж паспорти, як і решта українців. Паспорти вони мали такі ж, але мали вони й дещо іншу від загалу душу, долю та біографію. Вони – герої України, тому їхніх убивць треба покарати, а не міняти.

Став легендою ще за життя: сьогодні В'ячеславові Чорноволу мало би виповнитися 82 роки

Новітня історія України могла бути написана іншими рядками, але на президентських виборах 1991 року В'ячеслава Чорновола підтримали лише ... 23% українців.

Как валюта беднейшей и воюющей страны стала №1 в мире по темпам роста?

Второй год подряд динамика официального курса гривни продолжает удивлять не только простых граждан, но и опытных участников валютного рынка и экономистов. Сначала "разрушилось" сезонное укрепление гривни в весенне-летний период 2018 года. Затем осенняя девальвация началась на полтора месяца раньше, чем обычно. Накануне Нового года, наоборот, не произошло традиционного проседания курса национальной валюты.

Деннис Мюленбург ушел с поста гендиректора корпорации Boeing

Исполнять обязанности гендиректора Boeing на переходном этапе будет главный финансовый директор Грег Смит. С 13 января 2020 года руководство компанией возьмет на себя Дэвид Кэлхун, который к этому моменту завершит выполнение обязательств, не связанных с Boeing.

В США на шоссе столкнулись сразу 69 машин – десятки людей попали в больницы. ФОТО

Дорога была перекрыта. Точная причина ЧП выясняется. Однако, по предварительным данным, одним из факторов стала обледеневшая дорога и густой туман.

Эрдоган об обострении в Сирии: миграционный кризис в Европе может повториться

Сирийские и российские силы усилили обстрелы целей в Идлибе в последние недели, а силы президента Сирии Башара Асада пытаются взять регион под контроль.

Звідки родом Новий рік. Як у Грузії збирають насіння шишок, з яких виростають новорічні ялинки для всієї Європи. ФОТО, ВІДЕО

У горах на півночі Грузії робітники піднімаються на велику висоту по насіння із соснових шишок, з яких вирощують різдвяні ялинки, які так люблюять у Європі. Але тоді як іноземні імпортери добре на цьому заробляють, альпіністи ризикують життям за копійки.

"Найшвидший" з кліпів – Бумбокс випустив відео одразу на дві пісні

"Візьміть кілька десятків колонок, не пошкодуйте грошей на килими, приженіть найцікавіші машини з вашого автопарку або ті, що в принципі їздять, орендуйте теплий павільйон, найміть кухаря який вміє готувати лагман, спробуйте пародіювати самих себе й зв'яжіться з пропащими – тоді ви зрозумієте, як знімали "найшвидший" з кліпів "Бумбоксу", – кажуть у гурті.

Будьте свідомими свого вибору: що необхідно знати про вживання алкоголю

Що "алкоголь шкідливий" знають майже всі, хоча це не суттєво впливає на їхні вибори пити чи не пити. Дослідження свідчать, що у Франції люди в курсі, що через алкоголь зростає кількість аварій і випадків насильства, але про ризик раку не знають чи не вірять. В США у зв’язок ризику раку та алкоголю "вірить" майже 40% населення. 

Спортивна медицина під загрозою зникнення: Україна може залишитися без олімпійських нагород і здорової нації

Подібна політика не лише суперечить законодавству України, а й несе пряму загрозу українським професійним спортсменам й нашим медальним здобуткам, масовим любителям спорту і широкому загалу громадян. Адже досвід розвинених країн ЄС, США, Ізраїлю, Китаю навпаки свідчить про те, що спортивна медицина в них є однією з найперспективніших галузей охорони здоров’я.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTub

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини