MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 3 лютого 2020

349 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 3 лютого

В сети появилось красноречивое видео с Зеленским, на котором он говорит об Украине

На видео, опубликованное на странице ragu_li в Instagram, обратил внимание OBOZREVATEL. В нем идет нарезка фраз Зеленского во время очередного выпуска "Квартала", где он называет Украину "нищей" и "героиней немецких фильмов для взрослых", а также просит не вкладывать в страну инвестиции.

Захисник російської мови "слуга" Брагар – промовисте обличчя режиму Зеленського

Йдеться про прикрий випадок, що стався 27 січня в автобусі, що прямував за маршрутом Луцьк – Київ. Водій поставив у салоні для перегляду російський серіал. В автобусі їхали дві волонтерки Ярина Чорногуз й Анастасія Конфедерат, що поверталися до Києва з похорону друга – бійця, який загинув на Донбасі у війні з росіянами. Дівчата звернулися до водія з вимогою вимкнути серіал. У відповідь почули хамську відмову, після чого змушені були вийти з автобуса посеред траси.

Вороги й дурні при владі – це кінець держави

Тепер ви розумієте усю глибину падіння української освіти? Як Брагар зміг скласти ЗНО? Як він зміг провчитися на бакалавраті й на магістерці Київського університету? Усі викладачі (усі, без винятку) несуть відповідальність за цього придурка.

Горєвой: Філарет розгойдував нову церкву дуже сильно. Але Епіфанію вдалося утримати ПЦУ від розбалансованості й розпаду

Насамперед йому вдалося втримати церкву від розбалансованості й розпаду. Філарет розгойдував нову церкву дуже сильно, але розхитати її остаточно в нього так і не вийшло. А люди, які його підтримали, – це відверті маргінали. Заслуга Епіфанія в тому, що він не піддався емоціям, не робив різких рухів. Філарет же намагався його спровокувати на конфлікт і чекав від Епіфанія помилок. Однак останній зміг утримати церковну структуру.

"Таємниця" в пакеті і фатальний постріл: за що вбили пластичного хірурга у Києві

Інформація про стрілянину на вулиці Саксаганського правоохоронцям надійшла близько 18:00. На місце прибули правоохоронці – на той момент Сотник уже був мертвим. У місті оголосили спеціальну поліцейську операцію, на розшук і затримання злочинця були орієнтовані всі наряди.

Эффект коронавируса может обвалить экономику Украины, – Гончаров

"Пандемия коронавируса может быть более существенным "черным лебедем", чем глобальный финансовый кризис или Великая рецессия 2008–2009 годов", – подчеркивается в исследовании.

Трагедия рейса PS752: антология лжи "оси зла"

Трагедия рейса PS 752 украинской авиакомпании "МАУ", уничтоженного иранским расчетом сил ПВО КСИР из поставленного в обход международных санкций российского зенитно-ракетного комплекса "ТОР-М1", стала лишним доказательством того, что РФ и Иран – реальная "ось зла". Впрочем, после уничтожения кадровыми военнослужащими ВС РФ рейса МН17 и военнослужащими Корпуса стражей исламской революции Боинга "МАУ", правящие режимы этих государств, скорее, сами становятся террористическими организациями, а не их спонсорами.

США направят в Европу 20 тысяч военных для крупнейших учений НАТО

В учениях примут участие в целом 37 000 военных из 18 стран НАТО и партнеров Альянса. Подготовительные работы к учениям начинаются уже в феврале, а основная их часть пройдет в мае и июне, в основном в Германии, Польше и странах Балтии.

Самая грустная новость о коронавирусе

Всемирная организация здравоохранения (ВОЗ) считает, что китайцы просто прекрасно отреагировали на угрозу, своевременно диагностировали, расшифровали геном вируса, и вообще молодцы. Но некоторые органы Коммунистической партии Китая считают, что они точно потеряли пару недель, потому что начальство Ухани сомневалось – надо ли озвучивать эту информацию, поскольку информация об инфекционных болезнях там очень засекречена.

Вчені розповіли, як звуки будильника впливають на настрій

Провідний автор нової роботи, доктор наук в Королівському університеті Мельбурна, Стюарт Макфарлейн, сказав, що ранкове нездужання – або так звана інерція сну – є серйозною проблемою в нашому світі, який так чи інакше активний всі 24 години.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини