MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 7 лютого 2020

170 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 7 лютого

"Слуги" вирішили, що парламент надто відкритий для народу – В'ятрович

Совково-авторитарний характер нинішнього режиму виявляється не тільки в розгортанні репресій, але й у загальному наступі на права, свободи й демократичні традиції.

"Мир" в предлагаемом формате будет для Украины гораздо хуже войны

Поскольку начались массовые гадания на нефти и коронавирусе – вот картинка-напоминалка:

1) когда нефть выше $45 – Россия накапливает ресурсы;

2) когда нефть $40–45 – Россия живёт примерно в ноль;

3) ниже $40 – Россия начинает тратить накопления.

Вся история с водой в оккупированный Крым – это исключительно военный вопрос

Очередной "чиновник" – так называемый  "глава госкомитета по водному хозяйству" Игорь Вайль – запутался в своих же показаниях. Сейчас он рассказывает, что воды в Симферополе осталось на 100 дней, потому что недостаточно осадков. Однако ещё в ноябре этот же Вайль рассказывал, что перебои с водой вызваны небывалым наплывом туристов. Приезжие с сушняком выпили всю воду, негодники.

"Це сором і глибока неповага до суспільства". Новосад розкритикувала позицію 1+1 про зйомки мелодрам російською

Може, все-таки спробують артісти? Сказати, що державна мова не підходить для кіновиробництва, бо "увеличивает выработку, что потом влияет на бюджет", – це розписатись у власній меншовартості. Здавалось, останнє ми вже якось побороли. Але ніт...", – резюмувала міністр.

"Кипить робота". Нардеп Тищенко так захопився записом сторіз для Instagram, що не встиг проголосувати. ВІДЕО

"Ми працюємо. У нас сьогодні новий імідж. Ми хочемо, щоб закони були проголосовані. Не буду показувати пальцями, дехто проти того, щоб все було по закону. Сьогодні багато журналістів, глядачів. Загалом, робота кипить", – розповідає Тищенко у своєму відео.

В Украине заморожены все сделки с недвижимостью. Что происходит?

Причина — сбой в работе реестров оценки имущества (их курирует Фонд госимущества). Оценку объекта зарегистрировать в системе сейчас попросту нереально, а без этого, по законодательству, нельзя ни продать, ни купить квартиру, дом, участок или коммерческую недвижимость.

Гольдфарб: Шансы Трампа на второй срок после истории с импичментом не увеличились, но и не уменьшились

Процесс импичмента президенту США Дональду Трампу практически никак не отразился на его шансах переизбраться на второй срок. 

Почему все меньше белорусов хотят союза с Россией

Руководитель BAW, доктор социологии Андрей Вардомацкий в интервью DW сказал, что одной из причин падения поддержки белорусско-российской интеграции является изменение тональности освещения в медиа отношений двух стран.

Вміння прощатися з минулим – Джамала та Alyona Alyona випустили спільний кліп на пісню "Жалі"

"Це пісня про жалі. Всі книги про досягнення успіху, шлях до мрії, які я читала, починаються з думки про те, що важливо не шкодувати про минуле, а рухатися вперед. Жалі, думки про помилки автоматично тягнуть тебе назад. Важливо не зациклюватися на них. Переможець не той, хто весь час виграє, а той, хто ніколи не здається", – розповіла про ідею пісні Джамала.

Українські спортсменки в Москві: у Федерації гімнастики України пояснили ухвалене рішення

"Ми зважували всі "за" та "проти" і вирішили все-таки їхати на цей старт. По-перше, це впливає на наш рейтинг. А по-друге, від результату московського "Гран-прі" далі буде залежати, хто братиме участь у "Гран-прі" під час "Кубка Дерюгіної", який традиційно відбудеться в Києві в березні", – цитує сайт федерації першу віцепрезиденту ФГУ, головну тренерку збірної Ірину Дерюгіну.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини