MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 11 лютого 2020

419 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 11 лютого

Зеленський звільнив Богдана з посади голови ОП і призначив на його місце Єрмака. ДОКУМЕНТ

ЗМІ повідомляли про конфлікт між Богданом та Єрмаком, який виник через розбіжності в поглядах на політику Офісу президента. Як приклад, "Українська правда" пише про конфронтацію Богдана з мером Києва Віталієм Кличком.

Небоженко: Такого в Украине еще не было. Президент Зеленский слишком быстро выпускает власть из своих рук

Сразу после президентских выборов малоизвестные Ермак и Богдан неожиданно получили очень высокие должности. Это для молодого и неопытного президента Зеленского его знакомые – Ермак и Богдан выглядели мощными и опытными политическими тяжеловесами, котором он с легкостью поручил, соответственно, внешнюю и внутреннюю политику.

Навала "порохоботів": у Зеленського українців мають за ідіотів?

Мого приятеля на одному з київських базарів, де він має звичку купувати продукти, молода продавчиня, ледь його побачивши, гучно зве порохоботом: "Подивіться! Он порохобот іде!". І все тому, що мій приятель мав нахабство ще влітку не погодитися з нею, коли вона гучно на всі заставки лаяла колишню владу та вихваляла чинну. Я і сам чув це слово як складник лайки на адресу критиків влади, хоча ходжу на інші базари.

Законопроект "О медиа" Ткаченко: выживут лишь олигархические СМИ

Оказывается, законопроект Бородянского с баснословными штрафами и уголовными сроками для журналистов был изящным отвлекающим маневром. Пока все набросились на эту красную тряпку, Александр Ткаченко без шума и пыли зарегистрировал свой законопроект, который на следующей неделе уже должны голосовать в первом чтении.

Два весомых аргумента, почему российские соцсети должны оставаться под запретом

Впрочем, "бан" для "Яндекса" продлили на три года еще в 2019 году. Судьбу этого ресурса будут теперь решать в Киеве лишь в 2022-м. А вот срок ограничений для трех других российских компаний никто пока что не продлевал. И чем ближе май 2020-го, тем ближе споры о том, где ставить запятую во фразе "запрещать нельзя разрешать".

Скандал із будівництвом метро на Виноградар: СБУ проводить обшуки у "Київметробуді" та "Укргазбанку"

"Слідчі та оперативні працівники СБУ 11 лютого 2020 року здійснюють численні обшуки у структурних підрозділах ПАТ "Київметробуд", їх посадових осіб, а також відділеннях АБ "Укргазбанку" та ряду приватних структур, які, ймовірно, задіяні у схемі шахрайського заволодіння бюджетними коштами, у тому числі за фактом безпідставного розміщення на депозитних рахунках 1,7 млрд грн, виділених на будівництво метро", – зазначається в повідомленні.

Импичмент Трампа. Из Белого дома уволили брата офицера Виндмана

По словам адвоката братьев, увольнение датировано 7 февраля, оно произошло "без объяснения причины". Евгений Виндман "глубоко разочарован" невозможностью продолжить работу в должности старшего юриста совета, сказал его представитель.

ЄС вирішив зняти санкції з Азарова і Ставицького – журналіст

"Є домовленість про виключення колишнього прем'єр-міністра України Азарова і ексміністра енергетики Ставицького з санкційного списку ЄС. Олександр Янукович залишиться в списку протягом 6 місяців, 9 інших, в тому числі його батько, протягом 12 місяців" – написав він у Twitter.

Кінематографістка родом з Києва отримала "Оскар" за документальну стрічку

Стрічка "Навчитися кататися на скейтборді в зоні бойових дій (якщо ти дівчина)" розповідає про діяльність некомерційної організації Skateistan, яка діє в Афганістані з 2007 року.

"Спіймати Кайдаша". Музика гурту DakhaBrakha стала саундтреком до серіалу за повістю Нечуя-Левицького

"Я відразу запропонувала музичному продюсеру використовувати і надихатися музикою DakhaBrakha. На жаль, ми купили лише одну пісню. Але для композиторів, які писали музику для всього фільму, DakhaBrakha були референсом. Чому вони? Крім того, що в них прекрасна музика, вони сучасні і автентичні водночас. Як і наша історія. І такі ж іронічні", – коментує шоуранер серіалу Наталка Ворожбит.

Рослини на робочому місці можуть допомогти знизити рівень стресу – дослідження

Отримані результати, нещодавно опубліковані в журналі HortTechnology, показали, що у частини працівників з високими показниками тривожності трохи знизив рівень тривожності. Ще 27% працівників дослідження показали значне зниження частоти серцевих скорочень у стані спокою.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини