MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 13 лютого 2020

432 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 13 лютого

The New York Times: Перестановки в Киеве вызваны усилением конфликта между Зеленским и Коломойским

Последствия кадровых перестановок, проведенных президентом Украины Владимиром Зеленским, могут ощущаться и в американской политике, но, похоже, они вызваны внутренними разногласиями между правительством и противоречивым олигархом.

Нардеп: Швидко ми дійшли від красивого "кожен з вас – президент" до кожен з вас – "маленькое насекомое"

А також додав: "Батькивщины" в этом процессе нет (мова про ринок землі). Просто забывайте о них. Это маленькое какое-то насекомое, которое там летает и жужжит много ... Их там – 10 или 15 депутатов, они никакого влияния на этот процесс не имеют", – розказав журналістам пан Арахамія.

Дубілет має намір провести "перепис населення" в Криму та на Донбасі через супутник

Дубілет розповів, що вже зустрічався з представниками ООН, які допомагатимуть втілити цей проєкт. Однак він складний, і міністр поки не знає, наскільки точно можна оцінити через супутники кількість населення.

Людей на "острові Крим" жаль, але дніпровська вода туди не потече, – політолог

На умовній шкалі стосовно дніпровської води є два протилежних полюси. Один, якого категорично притримуюся я, звучить так: ворогові українську землю лише під братські могили. Ні міліметра нашої території. Ні ковтка дніпровської води.

В уряді вирішили проблему з двома платіжками за газ

Українці будуть отримувати одну платіжку за газ, але з двома рахунками. Таке рішення прийняла профільна Нацкомісія після того, як голова уряду Олексій Гончарук заявив, що дві платіжки за газ можуть скасувати.

Тышкевич: Белорусские власти будут выдавливать идеи "русского мира" из публичного пространства и мозгов белорусов

В частности сказал даже не о возможных, а о неизбежных информационных атаках со стороны России, нарекал на использование телеканалами российских форматов и обговорил контуры изменений в информационной политике.

Європарламент висунув жорсткі вимоги для переговорів з Британією

Євродепутати закликали Британію дотримуватися політики ЄС у низці сфер для того, щоб амбітна угода про вільну торгівлю стала можливою. Вимоги варіюються від регулювання хімічних речовин до зміни клімату, маркування харчових продуктів та субсидій для компаній.

Мін'юст Нідерландів відмовив Росії в праві судити росіян, обвинувачених у справі MH17

"Міністр юстиції відповів, що передача звинувачення проти трьох російських підозрюваних не є варіантом для голландської влади і розглядатися не буде", – йдеться в листі, направленому парламенту Нідерландів від міністерства юстиції.

"Немає причин щось приховувати, особливо зараз", – Маколей Калкін відверто розповів про стосунки з Майклом Джексоном

"Він (Майкл Джексон) ніколи нічого поганого мені не робив. І я не бачив, щоб він щось робив. У мене немає причин щось приховувати, особливо зараз. Майкл помер. І якби мені було про що розповісти, я б точно не став мовчати. Але ні, я ніколи нічого не бачив", – сказав Калкін.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини