MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 18 лютого 2020

267 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 18 лютого

Загарбники атакували позиції ЗСУ в районі розведення: є втрати

Окупанти обстрілюють позиції наших захисників із забороненого Мінськими угодами озброєння. Ворог застосовує міномети калібру 120 мм. Також загарбники ведуть вогонь із гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

"Примирення формату 120 мм". Соцмережі відреагували на повідомлення про масштабний бій поблизу Золотого

"Це, напевно, той мир, який побачили, заглянувши в очі Путіну. Такий мир Путін готовий надати Україні. Закликаю в черговий раз: не вірте Путіну!", – написав у своєму Twitter.

Кочетков: Вялая реакция Зеленского на военную эскалацию – следствие внутри- и внешнеполитических договоренностей

Понятно, что вялая реакция ВАЗа – следствие внутри- и внешнеполитических договоренностей. В частности, в обмен на снятие трех с лишним тысяч правок по закону о рынке земли Виктор Медведчук требует от президента уступок в мирном процессе. А без принятия закона о рынке земли в этом месяце подвисает очередной кредит МВФ. Без которого наша финансовая система может схлопнуться.

Шрайк: Путин продолжает ставить Зеленского на растяжки. Он видит податливость "клиента" и хочет получить еще больше

Так бывает, когда тактика превалирует над стратегией. Когда даешь согласие принять ЛДНР (думая, что это положит конец войне) и не понимаешь, что гораздо более важным является сохранение Украины как таковой в противостоянии с имперски действующим соседом.

Янукович вызвался помочь Зеленскому: зачем Кремль достал из небытия "нафталин"

Этот весь "нафталин", который Кремль периодически достаёт из небытия, не имеет никакого значения. Но о направлении движения действий и усилий российской власти – это говорит. Очень хочется, чтобы Майдан в самой Украине считали "госпереворотом".

Верховный главнокомандующий отказывается видеть очевидное – журналист

Штаб подтвердил бойню в районе четырех населенних пунктов: "Вооруженные формирования Российской Федерации атаковали позиции ООС". Атакуют с ночи всем, что есть. И идут в наступление. Есть потери. Местные жители сообщают о грохоте, которого давно не слышали. Надо просто перестать стрелять, да?

Від зради Майдану до Дебальцівської поразки

Після 18 років співпраці з лідерами Качинської визвольної армії, яка більш як півстоліття зі зброєю в руках бореться з бірмійською армією за права та автономію найпівнічнішого штату М’янми, Девіда Вільямса важко шокувати сценами насильства на Майдані. Тамадо (бірмійська армія) тільки за 8-9 серпня 1988 року утопила в крові повстання "8888", залишивши, за різними оцінками, від 3 до 10 тисяч трупів по всій Бірмі. Чому ж плакав сивочолий професор, який провів своє життя не тільки в університетських бібліотеках, а й з повстанцями в джунглях?

Бекешкіна: Я завжди була "за", але зараз боюся, що з ринком землі буде щось подібне "прихватизації" 90-х

Загалом я завжди була за ринок землі, тим більше, що він все рівно є, сірий і невигідний для селян. Але зараз все більше боюся, що з ринком землі буде щось подібне прихватизації 90-х. Тому треба дуже й дуже все продумати, щоб не знищити фермерство, а з ним – і село.

Радник прем’єра Британії подав у відставку після расистських коментарів

"Я не хотів би, щоб уряд відволікався, тому я вирішив піти у відставку. Я знаю, що це розчарує багатьох людей, але я підписався, щоб робити справжню роботу, а не бути в середині гігантського наклепу", – заявив Сабіскі.

Глава Мюнхенской конференции Ишингер внесен в списки "Миротворца"

"Как известно, все, кого заносят в Чистилище сайта “Миротворец”, потом умирают. Напомним, что в 2015 году на следующий день после занесения в Чистилище, были убиты Олесь Бузина и Олег Калашников", – говорится в посвященном Ишингеру сообщении информационной службы "Миротворца" за подписью Валентина Кравченко.

В Китае запустили в производство лекарство от коронавируса

Отмечается, что лекарство может сыграть важную роль в лечении и профилактике заболевания. Название препарата на латинском языке в заявлении не приводится, однако в распространенных в интернете фотографиях лицензии на производство значится Favipiravir.

Україна приєдналася до європейського фонду кіно "Еurimages"

Верховна Рада України погодила приєднання України до європейського фонду "Еurimages", який допомагає кіновиробникам у створенні продукту, а також підтримує дистрибуцію та кінотеатральний показ фільмів.

"Не час помирати". Китай скасував прем'єру фільму про Джеймса Бонда через коронавірус

25-й фільм Бондіани повинен був вийти в китайський прокат з прем'єри в Пекіні, а потім був запланований промо-тур з виконавцями головних ролей.

"Манчестер Сіті" переможе "Реал" – спортивний експерт

"Реал" в останньому матчі чемпіонату Іспанії проти "Сельти" зіграв доволі блідо та втратив очки. Рівень АПЛ зараз найвищий у світі. Це дає додаткові можливості команді Гвардіоли. Тому, не зважаючи на проблеми "Сіті" в обороні, ця команда для мене – фаворит протистояння.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини