MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 16 березня 2020

298 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 16 березня

Зеленский стремительно теряет свое большинство – Казарин

Одни видели евроинтеграцию. Другие – миротворчество. Третьи – борьбу с коррупцией. Четвертые – социальное покровительство. Противоречивость ожиданий никого не смущала. Каждый был уверен, что президент будет жить именно его повесткой. Ружья ожиданий обречены были начать стрелять – и они начали.

На догоду Кремлеві Зеленський провокує внутрішній громадянський конфлікт

Ми маємо на увазі постачання української води до окупованого, анексованого й колонізованого росіянами Криму. Якщо раніше про це час від часу щось казали в тестовому режимі всілякі гетманцеви, арахамії та подібні до них, то тепер про це відкрито з парламентської трибуни заявив новопризначений прем’єр-міністр Денис Шмигаль. Буквально він сказав, що воду в Крим Україна даватиме "хоч цистернами, хоч каністрами, хоч банками".

Чим забезпечить влада українців, крім "терміново закрити, зупинити, обмежити"

От скажіть мені... А наша ЗЕ-влада (президент, уряд, парламент) окрім гасел: "терміново закрити, зупинити, обмежити, припинити дію..." на якісь конструктивні і соціально відповідальні дії здатна?

19 "слуг" зажадали від Данілова звільнити Сивоха. ДОКУМЕНТ

"Звернувся з депутатським зверненням до секретаря РНБО Олексія Данілова із проханням звільнити його радника Сергія Сивоха. Дякую колегам по фракції, які підтримали. Насправді тих, хто не згоден із Сивохом та і хоче нічого чути про "внутрішній конфлікт", набагато більше, але не всі встигли фізично поставити свій підпис", – зазначив нардеп.

Коронавірус, криза, карантин: як не нашкодити, допомагаючи

Обмежувальні заходи – це адекватне рішення, яке допоможе знизити розповсюдження коронавірусу на території країни. Запобігти захворюванню легше, аніж лікувати його, в тому числі для бюджету як охорони здоров’я, так і персонального бюджету людини. Втім, закриваючи безліч бізнесів на карантин, потрібно мати план.

Развязка с коронавирусом приближается

С каждым днем количество новостей о коронавирусе в глобальном масштабе растёт еще быстрее, чем распространяется сам вирус. Все мы привыкли уже начинать свой день с просмотра новостей. Новостные ленты и соцсети все больше напоминают весну 2014-го, когда все граждане Украины ожидали очередных новостей с Донбасса. И ужасались. И порог восприятия негатива все понижался... за последние 6 лет мы привыкли к плохим новостям, новым данным о количестве погибших и раненых, разрушенных школах...

 

У Києві закривають усі заклади торгівлі й харчування, крім продуктових магазинів, аптек і АЗС

Він зазначив, що з 17 березня у Києві максимально обмежується пересування людей між містом Києвом та іншими населеними пунктами України; проведення культурних, спортивних, соціальних, релігійних та інших заходів за масовою участю громадян; робота закладів громадського харчування.

Коронавирус ударил по гривне: что будет и как жить дальше

По сути, за считанные дни национальная валюта на треть нивелировала прошлогоднее укрепление, откатившись до уровня июля прошлого года. Глобально причиной такого поведения гривни стал надвигающийся мировой кризис из-за разразившейся в мире пандемии коронавируса, за три месяца подкосившей здоровье ста пятидесяти тысяч человек в более чем ста странах мира и унесшей жизни свыше пяти тысяч человек.

Германия, Франция, Великобритания и США потребовали привлечь Асада к ответственности за злодеяния в Сирии

"Мы, как главный донор гуманитарной помощи с начала войны, будем и впредь оказывать гуманитарную помощь сирийскому народу, в том числе посредством неотложных трансграничных усилий, и мы требуем, чтобы все стороны, особенно сирийский режим и его сторонники, обеспечили безопасный, беспрепятственный и постоянный доступ к гуманитарной помощи для всех нуждающихся в Сирии. Однако мы не будем оказывать поддержку, пока не начнется необратимый, заслуживающий доверия, существенный и настоящий политический процесс", – сказано в заявлении.

Саудівська Аравія намагається витіснити Росію з європейського нафтового ринку – Reuters

Так Саудівська Аравія відповіла на вихід Росії з переговорного процесу в межах ОПЕК+ (організації країн-експортерів нафти та Росії). На цих переговорах мали домовитися про зменшення обсягів видобутку нафти у відповідь на падіння попиту на неї через поширення коронавірусу.

Путину сейчас не до Украины и даже не до Донбасса

Финансовый кризис, падение мировой цены на нефть, экономическая депрессия, если не рецессия, в том числе и мировая. При этом эпидемия коронавируса приведет к дополнительному усугублению кризиса в России.

Традиційний щорічний концерт учасників Євробачення не відбудеться через пандемію коронавірусу 

"Уряд Нідерландів ухвалив рішення розширити заборону на заходи за участю більш ніж 100 відвідувачів до понеділка, 6 квітня. Таким чином Eurovision in Concert 2020 не зможе відбутися в суботу, 4 квітня. Здоров'я наших відвідувачів, волонтерів та делегацій є нашим головним пріоритетом, і тому ми будемо реагувати на заходи, вжиті нашим урядом", –  йдеться у заяві організаторів шоу.

У США розпочалися клінічні випробування експериментальної вакцини від коронавірусу

Зазначається, що вакцину випробовуватимуть на 45 молодих і здорових волонтерах. Перший із них отримає ін’єкцію вже сьогодні. Мета першого етапу випробувань – перевірка можливих побічних ефектів вакцини. Заразитися коронавірусом через вакцину неможливо, оскільки вона її не містить.

"Ювентус" придумал схему, как оставить Роналду

Роналду в настоящий момент находится на родном острове Мадейра: он отказался возвращаться в "Ювентус" из-за распространения коронавируса. Сообщалось, что заразился партнер португальца Даниэле Ругани. Чемпионат Италии, как и большинство европейских первенств, сейчас прерван.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини